Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az a pasi kell nekem, aki nem lehet az enyém?
Ez egy emberi tulajdonság.
Minél elérhetetlenebbnek tűnik valami/valaki, annál jobban kell. Nehezen kapható "árunak" nagy az értéke, ezért jobban is vigyázunk rá.
A könnyen megszerezhető árunak meg úgy gondoljuk, hogy kicsi az értéke.
Igen, és az kihívást jelent... Ha helyes pasid van, az visszaigazolást is jelent, hogy jó csaj vagy.
Sok helyes pasi, nekem nem az számít, hogy feltétlen szőke vagy barna haja legyen, vagy mondjuk kék szemű.
Ismertebb pasik közül mondjuk Ryan Gosling, Fernando Alonso Csak hogy két teljesen más külsejű férfit említsek. De rengeteg helyes pasi van.
Mitől lenne egy srác tiltott gyümölcs? Ki tiltaná el a lányt tőle? Anyuci?
Mert ha férjre vagy feleségre mondanánk, azt még megértem, hogy ilyenekre nem kellene "rámászni"
Mindenki előtt van lehetőség szerintem, csak élni kell vele, a legjobb időben, a legjobb formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!