Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Köztudott az egészségügyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztudott az egészségügyi dolgozók, egymással szexelnek össze-vissza. Szóval jobb ha nem jövünk össze ugye?

Figyelt kérdés

a sráccal, aki egészségügyi dolgozó. mesélte, hogy szinte mindenki mindenkivel kavar bent. de ha ő szerelmes, akkor kihagyja. de úgy sem tudja meg senki. meg ennél aztán jóval kiakasztóbbakat is mondott, de most az nem lényeg.

lehet vele kapcsolatnak normális jövője, vagy hagyjam?

2012. nov. 14. 19:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A férjem mentős, 15 éve. És elmondása alapján mindenki mindenkivel! Van kivétel de nagyon kevés. Egymást bele viszik. A mentősöknek van nőjük minden kórházban, és az ő munkahelyén is megy a keresztbe-kasul.... Sőt, valahogy olyan szellemben élnek, hogy ha valamelyik kapcsolat nem működik, akkor rögtön keresnek mást. Így az összes kollégája már többször elvált és több anyától van több gyerek. Persze mellette csajoznak, mindig. Barátnőm exférje vidéken mentős Pest megyében, és ő is ugyanezekről számolt be. Eddig ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, én a páromat kivételnek gondoltam mert rendben volt a kapcsolatunk, de pár hónapja lelépett, itt hagyott a gyerekkel, hát, nem akarom tudni az ilyen dolgait, ha van. De ha így kezdi a pasi hogy ezt el is mondja, jobb ha elkerülöd!
2012. nov. 15. 10:02
 22/30 anonim ***** válasza:

Na ugye hogy igazam volt?

Aki azt mondja h nincs ilyen,az előtt valszeg titkolják,mert amúgy összetartóak,vagy ő sem ismeri be

de előfordul,és nem is kevésszer

2012. nov. 15. 10:26
 23/30 anonim ***** válasza:

Amúgy viszont ilyen téren lehet nem baj,hogy ezt a kijelentést tette,mert ugye most kb tudhatod mire számíthatsz,lehet hogy egyébként meg naivan várnád haza,ő meg odabökné,hogy "most ne várj,túlórázok"

mert aki ilyet mond h jutna neki 10000 nő,hát nem tudom...

ha tényleg nem érdekelné a dolog,szerintem fel sem hozná,

lesz.rná.

2012. nov. 15. 10:32
 24/30 A kérdező kommentje:

ő mindent elmond a munkájáról, néha már gyomorforgatóan részletez mindent. néha sokallom is.

és ő is azt mondta mint 21-es hogy "mindenki mindenkivel" tehát még "szabályok" sincsenek, hogy mondjuk azok ketten összejárnak, vagy ilyesmi..

de nekem mindig úgy adja elő, hogy pont azért mondja el, hogy a munkája miatt soha ne legyek bizalmatlan, mert neki nem a farkára kell nő. és ő hűséges típus.és soha nem akarja, hogy ez közénk álljon.

én meg gondoltam, hogy biztos nem olyan nőkkel lehet, akiknek komoly kapcsolat kell, jóhogy azt keresi bennem, tehát ha ott lenne kompetens talán az is jó lenne- de nem mentem bele.

és abban nyugodt vagyok, hogy elég idős már most ahhoz, hogy felrúgjon egy esetleges későbbi házasságot.

csakhogy szerintem én meg sem tudnám...

szóval a srácon én azt látom hogy annyira kell neki egy komoly kapcsolat, hogy szinte mintha valami elől menekülne bele. nagyon tapad, ragaszkodik.

2012. nov. 15. 17:02
 25/30 anonim ***** válasza:

az egy dolog aranyom,hogy ez az,amire igazán vágyik,

de gondolom nem sok komoly kapcsolat volt,egy idő után mi a biztosíték arra,hogy nem fog kelleni neki a változatosság

jön egy új kollegina,mindenki meg akarja szerezni,mindenkinek tetszik,mert még új,még csillog....

mondani akármit lehet,az oltár előtt és hűséget fogadnak egymásnak az emberek,mégsem minden pár tartja be ezt az ígéretet

persze hogy előre is próbálja menteni magát,lehet egy környéken laktok,és fél hogy visszahallanál pletykákat,és el akarja hitetni veled,hogy esetlegesen a későbbiek folyamán csak neki higgy!

2012. nov. 15. 17:52
 26/30 A kérdező kommentje:

8 éves kapcsolatból szállt ki, mert a nő csalta.akinek most is pasija van és nem tudom hány félrelépést bocsátott meg neki.

vagy keressem meg az előző bnőt, ő mit mond?

nem tudom.

2012. nov. 15. 18:02
 27/30 anonim ***** válasza:

"8 éves kapcsolatból szállt ki, mert a nő csalta."

Az ilyen sztorikat mindig úgy adják elő hogy az jöjjön jól ki az egészből,aki meséli.

Lehet volt oka a nőnek a megcsalásra,lehet ő is csalta a nőt.

Ezt nem tudhatod.

Ahogy írod,nem vagytok olyan régóta együtt,hogy 100%-ig kiismerted volna a pasast.

Messziről jött ember,meg azt mond,amit akar,vagy amit hallani akarnak tőle.

2012. nov. 15. 18:12
 28/30 A kérdező kommentje:

hát igen az is kétértelmű, hogy miért mond olyanokat, ha kell hónapokat is tud rám várni...

lehet hagynom kellene őt.

így már elhiszem, hogy tényleg nehéz komoly kapcsolatot találnia...

2012. nov. 15. 18:24
 29/30 anonim ***** válasza:

"így már elhiszem, hogy tényleg nehéz komoly kapcsolatot találnia..."

hát igen

azért ne gondold,hogy egy bárányka,lehet hogy pont ő tehet róla,hogy nehéz komolyabb kapcsolatot találnia

azt is kinézném belőle,h az eddigi lányok vissza hallottak

ezt-azt,elhagyták,most meg azért hangoztatja ezeket ennyire,hogy téged ne tudjon senki sem eltéríteni tőle

ha beleszeretsz,nyilván nehezebben hinnél el dolgokat róla

2012. nov. 15. 18:36
 30/30 anonim ***** válasza:

vigyázni kell,kétszer is meg kell gondolni

ha az érzelmek erősebbek lesznek,úgy már nehezebb a józan gondolkodás,ott a szívedre hallgatsz,ilyenkor meg az eszedre kell

2012. nov. 15. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!