Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a tanulástól és a fáradtságtól vagyunk ilyenek egymással?
Figyelt kérdés
Amióta megkezdődött az iskola,a barátommal nagyon keveset tudunk találkozni.Ez eléggé szokatlan,mert a nyáron minden nap együtt voltunk.Most viszont iskola után 20-30 percre látom őt és ez nagyon kevés.
Amikor iskolában vagyok általában minden szünetben eszembe jut és alig várom már,hogy lássam.Örülök is nagyon,amikor látom,mégis minden miatt olyan könnyen felmérgelődök(és ő is),minden apróságon összekapunk.Ez tart pár percig és utána megint minden rendben.De ez többször is. Arra gondoltam,hogy szerintem azért,mert mindketten eléggé fáradtak és feszültek vagyunk az iskola miatt.Én itthon is mindenkivel képes vagyok veszekedni.Szerintetek?
2012. szept. 26. 15:35
1/5 A kérdező kommentje:
De ez nem mindig. Egy héten maximum kétszer. De olyan is van,hogy egyszer sem.
2012. szept. 26. 15:36
2/5 anonim válasza:
Nálunk ez most minden este így van, pedig neten beszélünk. Minden apróságon felidegesítjük magunkat. Szerintem a suli miatti stressztől van, nyáron 1x sem húztuk fel magunkat.
3/5 anonim válasza:
Egyértelműen a suli. Mi ugyan nem éljük át ezt, de valószínűleg.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert már kezdtem aggódni,hogy valami történt a kapcsolatunkkal.Nyáron soha nem volt ilyen meg általában hétvégén se. Már egy éve együtt vagyunk.
2012. szept. 26. 15:59
5/5 anonim válasza:
Reggeltől esig melózok, hulla fáradt vagyok mire hazaérek, a barátnőmmel mégsem veszekszem, mert ő nem tehet semmiről. Próbáljatok kissé máshogy a dolgokhoz állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!