Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztudott az egészségügyi dolgozók, egymással szexelnek össze-vissza. Szóval jobb ha nem jövünk össze ugye?
a sráccal, aki egészségügyi dolgozó. mesélte, hogy szinte mindenki mindenkivel kavar bent. de ha ő szerelmes, akkor kihagyja. de úgy sem tudja meg senki. meg ennél aztán jóval kiakasztóbbakat is mondott, de most az nem lényeg.
lehet vele kapcsolatnak normális jövője, vagy hagyjam?
ma 20:00
keresztapám még mindig ott dolgozik,(bár ez Pest)
és keranyumat ott csalta meg,ő betegszállító,van külön szobájuk,az ügyeleteseknek,gondolom az elit orvosok,akik nem maradnak benn éjszakára,ők nem keverednek ilyesmibe
bocsi de egyetlen egyszer sem bírtam végig nézni egy kórházas filmet sem.
nem onnan vannak az infók..
és azért voltam már én is klórházban. éjszakánként nincs nyüzsgés...
szóval a srác nem győzi nekem hangsúlyozni, hogy valódi kapcsolatra vágyik.
még alig ismerem, de már ez...
és még csak nem is feltételes módban mondta :(
hanem amióta nincs bnője. hogy én gondolhatom amúgy is, hisz férfi.
már kezdek fóbiába is átmenni. még nem feküdtem le vele ugyan, de már most olyan érzéssel tölt el, mintha egy egész kórházzal lefeküdnék, ha őt bevállalnám...
"Köztudott az egészségügyi dolgozók, egymással szexelnek össze-vissza"
Basszus.. vizuális típus vagyok, szóval a védőnő anyámat látom a hét, 50 körüli védőnő kolléganőjével ahogy épp gruppenbe "egymással szexelnek össze-vissza".
Kösz az áthányt éjszakákat!
neked tényleg van fantáziád :)
nyugi ilyenről nem mesélt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!