Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még férfiak, kik elfogadnak egy nőt 171cm és 107 kg-osan? Vagy inkább kerülitek őket?
Mert szerinted hogyan kellene gondolkozni? Nem baj, ha én kidolgozom a belemet egy célért, nem baj, hogy mellette tanulok, egészségesen élek az üzleteimmel foglalkozom, de ezzel szemben egy kövér lány, ahhoz, h arr a szintre eljusson, annyit kellett, hogy tegyen, h nem tett semmit soha, csak kajált.
Én is voltam kövér. 160 cm magasan, 15 évesen 120 kiló voltam, de 4 hónap alatt leadtam 80 kilóra magam, mellette nőttem is elég sokat, és azóta edzek is.
Kitartás kérdése. Minden fejben dől el. Lehet, hogy hihetetlen, de a normális külsőt nemcsak megszerezni kell, hanem megtartani is, ami még nehezebb sokszor. Ilyenkor még ott van egy cél, hogy -40 kiló. Akkor pedig csak az van ott, h nem eszem meg azt a tábla csokit, meg ameddig mások, akik zsírosodnak is rendesen, only súlyzós edzést nyomatnak, én mégis nyoamtom az aerobot is mellé. Hiába nem férfias, hiába sz@r, csinálom, h jól nézzek ki.
Kb úgy viselkedsz, mintha tisztelni kellene azért, mert kövér vagy. Próbáld meg azt, h lefogysz, és szerzel egy kövér, puhány csávót... Na ugye, h neked sem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!