Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még férfiak, kik elfogadnak egy nőt 171cm és 107 kg-osan? Vagy inkább kerülitek őket?

Figyelt kérdés

#mlok
2012. nov. 14. 12:40
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Megértem a te oldaladat is.Nem is vitatom, igazad van.Teszek is ellene, hogy másként nézzenek az emberek rám.Bár ezzel a külső a legfontosabb dologgal nem feltétlenül értek egyet.
2012. nov. 14. 17:44
 32/42 A kérdező kommentje:

Golan Trevize

Jelenleg még tervbe van véve min. 27 kg ugyan 28 lement, de a bőröm még úgy ahogy tűrhető formában van. Ezt már egy szülés is segítette, na de a sport, és a sok víz fogyasztása remélem kellően hatnak majd rá. Totál szép úgy sem lesz. Ezt nem is várom el.

2012. nov. 14. 17:47
 33/42 anonim ***** válasza:

A 171 centi az tökéletes magasság.

A súly dagadt.

Én nem értem, hogy miért rontja el sok nő a szép magasságát debella túlsúllyal?

2012. nov. 14. 17:53
 34/42 A kérdező kommentje:
Talán nem jószántából? :S
2012. nov. 14. 18:00
 35/42 anonim ***** válasza:

a fogyás kulcsa az alacsony kalóriabevitel, és az aerob edzés. Nézz utána egy kis alapvető biológiának mert sokan olyan hülyék ezen a téren :D (nem rád gondolok) hogy az szörnyű xd

Pl: tévhit hogy a koplalástól fogyni fogsz, tévhit hogy hasazástól leég a zsír a hasadról vagy máshonnan...ilyenek :)

2012. nov. 14. 18:27
 36/42 anonim ***** válasza:

198 cm magas vagyok, mellé 90 Kg. Sportolok. Szerinted őszintén mennyire egyezne az életmódunk? Semennyire.

Amúgy pedig, ha a minőséget keresed, azért tenni is kellene.

2012. nov. 14. 19:42
 37/42 anonim ***** válasza:

Az 107 nagyon sok :)

Én 189 cm magas vagyok 86 kg. Úszok, edzeni járok. 29/f

szerintem te nagyon súlyos vagy.

2012. nov. 15. 09:12
 38/42 A kérdező kommentje:
az oké, de én nem is vagyok férfi :S Ezt ne felejtsük el.
2012. nov. 15. 09:45
 39/42 anonim ***** válasza:

Jó úton haladsz, ha azt nézzük majd 135 kilóról indultál, ami rengeteg. 28 kiló lement és még legalább ennyinek le kell mennie, hogy emberibb kinézeted legyen. Innen már csak kitartás kérdése az egész, ne állj meg, mert még mindig rettentően nagy a túlsúlyod.

Férfiak kerülik az ilyen nőket, ha csak nincs valami ilyesmi perverziójuk, sőt még a nők is.

Én csak sok kitartást kívánok neked, ha nem hirtelen fogysz, akkor a bőröddel sem lesz nagy probléma.

2012. nov. 15. 10:47
 40/42 A kérdező kommentje:
köszi.Kitartok jelenleg 106.6 vagyok, mindent megteszek és elérem a célomat!Nem kifogások sorozata az életem, eljutottam ide, és magamnak köszönhetem. Fölösleges is lenne a rinya! De elszomorít, hogy az emberek többsége, hogyan gondolkodik.
2012. nov. 15. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!