Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még férfiak, kik elfogadnak egy nőt 171cm és 107 kg-osan? Vagy inkább kerülitek őket?
Golan Trevize
Jelenleg még tervbe van véve min. 27 kg ugyan 28 lement, de a bőröm még úgy ahogy tűrhető formában van. Ezt már egy szülés is segítette, na de a sport, és a sok víz fogyasztása remélem kellően hatnak majd rá. Totál szép úgy sem lesz. Ezt nem is várom el.
A 171 centi az tökéletes magasság.
A súly dagadt.
Én nem értem, hogy miért rontja el sok nő a szép magasságát debella túlsúllyal?
a fogyás kulcsa az alacsony kalóriabevitel, és az aerob edzés. Nézz utána egy kis alapvető biológiának mert sokan olyan hülyék ezen a téren :D (nem rád gondolok) hogy az szörnyű xd
Pl: tévhit hogy a koplalástól fogyni fogsz, tévhit hogy hasazástól leég a zsír a hasadról vagy máshonnan...ilyenek :)
198 cm magas vagyok, mellé 90 Kg. Sportolok. Szerinted őszintén mennyire egyezne az életmódunk? Semennyire.
Amúgy pedig, ha a minőséget keresed, azért tenni is kellene.
Az 107 nagyon sok :)
Én 189 cm magas vagyok 86 kg. Úszok, edzeni járok. 29/f
szerintem te nagyon súlyos vagy.
Jó úton haladsz, ha azt nézzük majd 135 kilóról indultál, ami rengeteg. 28 kiló lement és még legalább ennyinek le kell mennie, hogy emberibb kinézeted legyen. Innen már csak kitartás kérdése az egész, ne állj meg, mert még mindig rettentően nagy a túlsúlyod.
Férfiak kerülik az ilyen nőket, ha csak nincs valami ilyesmi perverziójuk, sőt még a nők is.
Én csak sok kitartást kívánok neked, ha nem hirtelen fogysz, akkor a bőröddel sem lesz nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!