Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még férfiak, kik elfogadnak egy nőt 171cm és 107 kg-osan? Vagy inkább kerülitek őket?
Kedves kérdező!
Tényleg nem bunkóságból kérdezem, de te értelmesnek tűnsz, és úgy tűnik, nem veszed magadra.
Írtad, hogy nem ez a "kezdő" súlyod, és még sokat tervezel leadni.
Ilyen mértékű fogyás után mit lehet kezdeni a kinyúlt bőrrel, leszámítva a plasztikai műtétet?
Ne keseredj el.
En 17 evesen 160 centihez 125 kg voltam. Most 94 vagyok, olyan jokepu, izmos pasim van...:)
Sajnos en csak havi 1-2 kg-t tudok fogyni, mert rosszul reagalok a gyogyszerekre.
Szoval nem minden pasinak a suly a fontos, a parom imadja a testemet is.
Vannak. Egyik ismerősöm hasonló paraméterekkel rendelkezik és jóképű, magas párja van. Egyébként szép arcú, ápolt nőről van szó.
Sokan viszont nem szeretik ezt az alkatot, manapság az a divat, hogy egy egészséges, normálisan fejlett, 38-40-es méretű nő már bálna, zsírdisznó, jobb esetben csak tehén, sőt, már az is bűn, ha az embernek nagyobb melle van, mint két pattanás. :) De ha eltekintünk a divattól, a férfiaknak sem egyforma az ízlésük, van, akinek a soványabb, van, akinek a kövérebb tetszik.
Viszont, ha megengedsz egy megjegyzést, azért ez a súly már szerintem megterhelő a szervezetednek, nem akarok itt papolni, de lehet, jobban éreznéd magad, ha fogynál valamennyit. Ha nem egészségügyi okai vannak a túlsúlyodnak, szerintem már az is elég ehhez, hogy kilőtt az étrendedből az üres kalóriákat és naponta mozogj, de először valami ne túl megterhelő mozgásformát válassz.
Ha eleged van abból, hogy mindenki tanácsokat ad, hogy hogyan fogyj, akkor hagyd ki a második bekezdést! :D
Ha én letudok mászni a terembe, képes vagyok futni délutánonként, hogy tegyek magamért, akkor szerintem joggal várhatom el, hogy a csaj is képes legyen erre.
Akár tetszik akár nem, minden embernek a külső a legfontosabb, hiszen ezt látod először, ehhez kezdesz el vonzódni. Ha valakinek nem tartod vonzónak a külsejét, akkor már nem igazán vagy kíváncsi a belsejére sem. Kérdező, nyilván te sem állnál össze olyan sráccal, akihez nem vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!