Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetnek arról a pasik, hogy önbizalomhiányosak?
Sokan mondják, hogy nem szabad annak lenni, legyen több önbizalmad, de vajon erről tehetnek ők, hogy ilyenek.
Mert szerintem általában azok mondják, hogy legyen több önbizalmad, akik fogalmuk sincsen mi az hogy visszautasítás, mert nem úgy néznek ki.
Nekem pl nem tetszett a hangom, mert szerintem csúnya, nem is szerettem beszélgetni telon, mikrofonon, de több visszajelzést kaptam, hogy igenis jó a hangom, ezért megszerettem a hangom és mondom, hogy jó hangom van. Tehát szerintem igenis attól függ az önbizalmad, hogy mit mond a környezeted és szerintem nem egy önbizalomhiányos pasi tehet arról hogy önbizalomhiányos. Ti hogy gondoljátok?
Az én véleményem, hogy aki női visszautasításoktól képes önbizalomhiányos lenni, az egy kis punci, aki ne is akarjon magának csajt, mert nem férfi, nem érdemli meg.
Sokan balesetekben végtagokat vesztenek el, vagy lebénulnak, megvakulnak, sokan természeti katasztrófákban, vagy háborúban vesztik el mindenüket fizikai és elvont értelemben is, de nem állnak meg és küzdenek tovább, ezek a mimózalelkű "férfiak" meg éveken át tartó letargiába zuhannak csak mert egy félidegen csaj azt mondta nekik, hogy "nem vagy az esetem".
Az önbizalom azért kicsi, mert kicsi az ünbecsülés is. Akinek nagy az önbecsülése annak sosem lesz kicsi az önbizalma bármi is történik vele.
Ezek a dolgok mind gyerekkori lelki sérülésekre vezethetőek vissza. Amikről nem tehet senki sem.
Olvassátok el a Sziklaszilárd önbecsülés könyvet. Az részletesen taglalja és megoldást is mutat.
Velem is történetek dolgok,így névtelenül le is írhatom akár:
egy pedofil 16-7 éves cigánylány molesztált 10 éves koromban,apám ami óta az eszemet tudom vert,kb 16 éves koromig,amikor már ellen tudtam álni,eléggé befelé forduló vagyok az ilyenektől általában,bár egyre kevésbé.17 éves koromig eszembe se volt csajozni,3 iskolából rúgtak ki,vagyis helyeztek át,mert általánosból nem rúghattak ki.Sokat verekedtem,belül egy roncs voltam.aztán szépen ahogy a bántalmak abba maradtak,és sikerült feldolgozni őket,helyre jöttem,úgy ahogy.Kifelé már egy furcsa,de gondtalan ember lettem.Belül még mindig sebekkel teli,de már harag nélkül vagyok.Egy ilyen ember nem fog tudni normálisan csajozni se szerintem.mondjuk szerintem szép se vagyok,se magas,gazdag meg tuti nem,így kevesekkel próbálkozhatok,főleg így nem épp lélekkel.Na ezt nem panaszból írom,és nem is mindenki ilyesmi miatt nem tud csajozni,de nálam ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!