Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy minden jöjjön magától? Valaki normális válasz?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy hete dumálok, facebookon, minden este!! Pontosabban Hétfőn volt az első

személyes találkozásunk ekkor volt egy hete az is, hogy beszélünk...

Már első alkalommal gyorsnak érezte azt hogy smároltunk, meg,hogy megkérdeztem tőle, hogy járna-e velem.

Később rájöttem nagy hiba volt ez így elsőre. De Nem volt téma, tudtam, hogy valamit mondanom kell. Nem

jutott más eszembe hirtelen. Nem vagyok egy nagy dumás srác pedig a srácnak kéne annak lenni. Ezt a kis

félreértést megbeszéltem vele chat-en. Kérdésem az lenne? Miről kezdhetnék el vele dumálni, személyesen, hogy minden alakuljon magától??? Pls normális válaszokat! Köszi. 17/F

2012. nov. 7. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Sulis dolgok akár.

Vagy ilyen általánosak, pl: mi akart lenni gyerekként, meg mi akar lenni most?

ilyen kérdéseken gondolkodj, van pár, ezekből simán tovább lehet futtatni a beszélgetést.

Sok sikert! ;)

2012. nov. 7. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
időjárás, forma1, foci, tévéműsor... xD am nem! ez eléggé bonyolult, de mondjuk megkérdezheted tőle, hogy mit csinál szabadidejében, milyen filmeket/sorozatokat szeret, milyen zenét hallgat... ha akármelyikben megegyezik az ízlésetek, akkor máris van miről beszélgetnetek, és onnan már megy minden... persze nem azt mondtam, hogy támadd le, hanem, először az alapkérdéseket pl.: mi történt ma vele... ha elkezdi ecsetelni a napja érdekesebb dolgait, te pedig meghallgatod, onnan már észrefogod venni, hogy simán menni fog a dumálás! :D
2012. nov. 7. 23:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2012. nov. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!