Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy minden jöjjön magától? Valaki normális válasz?
Van egy lány, akivel egy hete dumálok, facebookon, minden este!! Pontosabban Hétfőn volt az első
személyes találkozásunk ekkor volt egy hete az is, hogy beszélünk...
Már első alkalommal gyorsnak érezte azt hogy smároltunk, meg,hogy megkérdeztem tőle, hogy járna-e velem.
Később rájöttem nagy hiba volt ez így elsőre. De Nem volt téma, tudtam, hogy valamit mondanom kell. Nem
jutott más eszembe hirtelen. Nem vagyok egy nagy dumás srác pedig a srácnak kéne annak lenni. Ezt a kis
félreértést megbeszéltem vele chat-en. Kérdésem az lenne? Miről kezdhetnék el vele dumálni, személyesen, hogy minden alakuljon magától??? Pls normális válaszokat! Köszi. 17/F
Sulis dolgok akár.
Vagy ilyen általánosak, pl: mi akart lenni gyerekként, meg mi akar lenni most?
ilyen kérdéseken gondolkodj, van pár, ezekből simán tovább lehet futtatni a beszélgetést.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!