Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nagyon fáj!
Hát szerintem ez ellen semmit nem tehetsz! Az idő viszont sok mindent megold hidd el! Fel a fejjel! :)
27/F
Csajszi :)
Elhiszem neked hogy ez mennyire fáj, és rohadt egyszerű itt mindenkinek arról ugatni hogy felejtsd el meg hogy találsz mást....ha szereted ku*vára nem fog még menni.
Igen szomorú hogy azt mondta neked hogy már nem szeret téged. Mennyi ideig voltatok együtt? :) Hány évesek vagytok
Különben is nem tudhatod mit hoz a holnap :P
Lehetséges hogy rájön hogy "basszus nagyon hiányzik"
Ha meg nem fog keresni, akkor magadtól fogsz rá jönni mi is volt ez ami kettőtök között volt. Ne aggódj. Ne reménykedj. Majd meglátod mi lesz holnap. Sosem tudhatod ;)
Nagyon hasonló cipőben jártam kb 2 hónapja, szóval hozzá tudok szólni :). Marha nagy közhely, de tényleg csak az idő tud rajtad segíteni. Eleinte nekem semmi nem tudta elterelni a gondolataimat, max pár jobb film, de azokból hamar kifogytam :D
Később ha már kicsit jobban érzed magad szerintem megéri pl a tanulásba temetkezni, korodból ítélve talán most fogsz érettségizni, szóval kis tanulás nem árthat :)
Olyan nagyon konkrétumokat sajnos nem tudok írni, ezt az időszakot végig kell szo*ni, aztán remélhetőleg több ilyen nem lesz :)
Fel a fejjel
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!