Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-24 közötti LányoK! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-24 közötti LányoK! Miért néztek át a normális fiúkon illetve leszarjátok? 23/F

Figyelt kérdés

milyen fiú kell nektek??aki átver illetve megbízhatatlan,hazudik,vagy csak sexre kelletek nekik???

aggaszt a dolog mert aki normális,megbízható azt észre se veszítek...

Ja és miért nem akartok normális tartos kapcsolatot

sok olyat látok h csak a sex és már 500 pasival volt...hát ott eldobtam az agyam...

Ilyenek lennétek??

Irjátok le milyen az a pasi akivel szívesen beszélgetnétek,ismerkednétek vagy bármi!!!

Kort és nemet kérnék szépen.!!

2012. nov. 13. 20:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nagyon frappáns kérdést tettél fel,teljesen egyetértek veled,én is hasonló helyzetben vagyok évek óta,bár nekem még normális komoly kapcsolatom sem volt igazából.

Pedig nem vagyok egy csúnya gyerek,kedves,udvarias vagyok.Picit visszahúzódóbb típus vagyok,ez a sok visszautasítás eredménye volt régebbről,de ha látom egy lányon hogy tetszik és valamilyen jelet is ad,hogy tetszem neki még oda is mennék hozzá,de ilyen nem nagyon történik túl sokszor.Én sem vagyok egy nagyon válogatós fajta,pedig én is adok magamra eléggé.Sőt mostanában már inkább a visszahúzódóbb,normális csajok felé próbálkozom. :)

F/21

2012. nov. 21. 23:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as! Te úgy érzem nagyon el vagy tévedve. :)

Egy normális,kedves srác nem fog így viselkedni ahogyan leírtad,és egyszerűbb jelekből is ért,mint pl. ha mosolyogsz rá,és te is azért a szemébe nézel.Ebből már simán levonja a dolgokat egy ilyen srác,és nem hiszem, hogy ez olyan nehéz lenne. :)

2012. nov. 21. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!