Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-24 közötti LányoK! Miért néztek át a normális fiúkon illetve leszarjátok? 23/F
milyen fiú kell nektek??aki átver illetve megbízhatatlan,hazudik,vagy csak sexre kelletek nekik???
aggaszt a dolog mert aki normális,megbízható azt észre se veszítek...
Ja és miért nem akartok normális tartos kapcsolatot
sok olyat látok h csak a sex és már 500 pasival volt...hát ott eldobtam az agyam...
Ilyenek lennétek??
Irjátok le milyen az a pasi akivel szívesen beszélgetnétek,ismerkednétek vagy bármi!!!
Kort és nemet kérnék szépen.!!
5ös vagyok.
Nem jóképűt keresek...vagyis azt, aki számomra az. Tudod, a szépség relatív. Van, akinek szép egy illető, van, akinek meg nem az. Meg nem az számít, hogy valaki egy adonisz legyen, hanem hogy megfogjon benne valami. És ne mondja nekem senki azt, hogy ha nem jön be az illető külsőre, akármilyen jó is belsőleg, tudna hozzá komolyabb érzelmeket fűzni. Képtelenség...tetszenie kell külsőre is valamennyire, ezek tények. De soha nem voltam válogatós.
utolso---
tetszett a válaszod és jol gondolkodsz...hasonloan gondolkodom én is...nem kell mindenkivel lenni...
13. vagyok
Köszi,mindig is sajnáltam azokat a csajokat,akik minden pasit ágyukba engednek.Valahol ezek önbizalom hiányos lányok,akik ettől várják,hogy nőjön a önértékelésük,mert ha ennyi pasinak tetszik és kell,akkor biztos jó csaj.Egyszer egy srác mondta nekem:az elutasítás vonzóvá teszi a nőt.:)Szerintem van benne valami,de ez az én véleményem.
utolso--
nálam is hasonlo...ha megfog valami egy lányban..lehet az szeme,mosolya bármi..nálam nyerő lehet..
Ezt én sem értem, és már kérdeztem másoktól is költői kérdéskét. Sajnos eddig azt tapasztaltam meg újra és újra, hogy hiába szeretnél komoly és normális kapcsolatot, a legtöbb nő maximum csak hasznos és szórakoztató barátnak akar (ki)használni, ennél többet észre sem vettek bennem az évek során. Egy folyamatosan gyűlő lánybarátkör talán jól mutathat, csak az érdemi célodat (igazi, kölcsönösen megélt hús-vér kapcsolat)nem éred el így...csak sziszifuszi melósként öntös az újabb és újabb energiapakkokat a friss potenciális célpontokba, hogy aztán nagy kegyesen felajánlják neked megtisztelő barátságukat....szóval nekem ebben már biztosan nem lesz sose részem ilyenben, mert a korrektebb férfiakat lenézik a semmibe a nők :)
A tapasztalat: akárhogyan igyekszel, sose leszel, lehetsz elég jó nekik, hogy megüsd az ingerküszöbjüket, mint partner. Ez a nagy igazság.
egy életben csalódott 31/F
félénk vagyok és nem nagyon nézelődök, azért
mert van egy bizonyos pasitípus, akik egy véletlen pillantást is félreértenek és azonnal jönnek, nyomulnak és akármit mond az ember levakarhatatlanul, bújkálni kell előlük.
na én találkoztam pár ilyennel, azóta kerülöm mindenkivel a szemkontaktust és utcán csak az orrom elé nézek.
tehát, flangálhatnak föl-le Akármilyen pasik, én egyiket sem veszem észre.
kivéve amikor muszáj, boltban pl. az eladót vagy postán, esetleg suliban.
de ezeken a helyeken nincs idő hosszú flörtökre, a normális pasik jellemzője pedig, hogy ha nem adsz jeleket (értsd: köldökig érő dekoltázzsal eléjük hajolsz, hátradobod a hajad és túrod, r.ibancosan kacagsz a barátnőiddel és magassarkúban riszálod a hátsód) szóval ha ezeket nem teszed, nem fognak odajönni mert vagy gyávák, vagy szintén nem vesznek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!