Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-24 közötti LányoK! Miért néztek át a normális fiúkon illetve leszarjátok? 23/F
milyen fiú kell nektek??aki átver illetve megbízhatatlan,hazudik,vagy csak sexre kelletek nekik???
aggaszt a dolog mert aki normális,megbízható azt észre se veszítek...
Ja és miért nem akartok normális tartos kapcsolatot
sok olyat látok h csak a sex és már 500 pasival volt...hát ott eldobtam az agyam...
Ilyenek lennétek??
Irjátok le milyen az a pasi akivel szívesen beszélgetnétek,ismerkednétek vagy bármi!!!
Kort és nemet kérnék szépen.!!
22 éves vagyok. Undorítónak tartom a mai lányokat, tisztelet a kivételnek. Én nagyon családcentrikus vagyok, csakis tartós, komoly kapcsolatot kerestem mindig is. Sajnos most lett vége a 4 éves kapcsolatomnak, azt hittem ő lesz az igazi, de tévedtem. :( Én meg mindig úgy éreztem, hogy a normális pasik ritkák, mint a fehér holló...mindnek csak szexre kell egy lány, nem szeretnének házasodni, se gyereket, stb. Én meg pont ezekre vágyom. :(
Ja és nem vagyok csúnya, sőt kifejezetten sok visszajelzést kapok, kaptam még akkor is, mikor még együtt voltam a párommal, és stikkes se vagyok...
2-es--->
Nekem sem kell ribanc,elitélem öket..meg azokat aki mindenkivel lefekszik...
olyat ne mondj h nem vesznek komolyan...csak meg kell találni a megfelelő embert....
hány éves is vagy?
5--ös---->
van benne igazság és igen én is erre vágyom és nem egy ribancra aki csak kihasznál illetve csak addig kellek neki mig van pénzem vagy bármi.
dolgozom,sulikat kijártam és eltartom magam
a mai fiatalok a családjukból élnek és ott húzzák le öket ahol csak lehet...undoritó..
egykis katonaság nem ártana a mai srácoknak
nekem is volt egy komoly kapcsolatom ami 3 éves volt
sokat tanultam tapasztaltam és a nőket már kívülröl belülröl ismerem...
én sem vagy csúnya..lehetne barátnőm is de egy kis ismerkedés után kiderül h mit akarnak...de ennyi...ennyihez van eszük...persze vannak kivételek de a nők kb 10% a sajnos...
8 as---->
ez nem így van!!
nekem inkább bejönnek a visszahúzodó,kedves aranyos,megbízható csajszik akik lehetnek szégyenlősek is..nem számit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!