Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné egy ilyen nővel szexuális kapcsolat?
Figyelt kérdés
Lényegében nekem igazából tök mindegy, hogy kivel van csak legyen,de most először érzem azt, hogy vele nagyon jó lenne mocskos jól néz ki és a szex is kur**va jó meg megértenénk egymást ő a munka társam és hát egy hétvégi bulin találkoztunk és úgy lecumizott mint még senki azt hittem, hogy csak ennyi és kész aztán másnap felkeltem és elkezdett hiányozni meg minden:/ ő amúgy a volt barátnőmnek a volt legjobb barátnője...szóval érdekes helyzet meg a haveromnak a csaja szóval pfuu...de nem tudok ellenálni neki meg ő se amúgy ,csak az a bajj, hogy van egy gyereke és ezért úgy beszéltük meg, hogy egyenlőre csak barátok maradunk szerintetek rá tudnám vezetni vagyis ti megtennétek egy ilyen szexuális kapcsolatra? mert elég szemétnek érzem magam így is nem tudom mennyire utálnának meg viszont nagyon kívánom....én 20 a csaj 282012. nov. 13. 19:19
1/2 anonim válasza:
Akkor azért jóval idősebb mint te, de a 30 év körüli nőkben az a jó, hogy már tapasztaltak. Szexuális kapcsolatra jó, ha tetszetek egymásnak, csak az mondjuk egy kicsit szopás, hogy a haverodnak a csaja, ha megtudja hogy a nőjét dugod a háta mögött, akkor valószínűleg beveri a pofádat, és már nem fog szóba állni veled, szóval nem a legtisztább helyzet, azt mondanám, hogy ne menjél bele ebbe a kapcsolatba, és akkor a haverodat sem bántod meg, meg a volt barátnődet sem, de ugyanakkor ha véletlenül szerelmes vagy, akkor úgysem állít meg semmi, mert az elveszi az ember eszét.
2/2 anonim válasza:
Bűn vagy nem, hiba vagy nem, én naná hogy megtenném, és hülye vagy ha kihagyod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!