Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele?
Megismerkedtem egy sráccal, és összejöttünk. Tulajdonképpen ő volt az első komolyabb kapcsolatom. Már pár hónapja együtt vagyunk, de úgyérzem hogy ez nem fog működni, és már nem szeretem...
Ha szakítok vele, hogyan? Elhívom valahova, megmondom neki.. és utána ott maradunk, vagy mindenki megy haza..?
Tudom hogy kicsit hülyén hangzik, és bocsi az idióta kérdésért..:)
13/L
5-ös: ugyan hogyan szerezne tapasztalatot akkor? vagy gondolod, egyszercsak 18 éves korában a korral együtt ajándékba megkapja az érettséget és a tapasztalatot is?
nem azt mondom, hogy minden gyerek foglalkozzon ilyesmivel, még az is eltérő, ki milyen korban mennyire érett. de ha ő úgy érzi, ez így jó, és nem szexel felelőtlenül mellé, akkor semmi baj nincs ezzel. most szerzi meg azt a tapasztalatot, amit te számon kérsz rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!