Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sose akarja majd, hogy ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose akarja majd, hogy ebből kapcsolat legyen, ugye?

Figyelt kérdés

Kb fél éve ismertük meg egymást ezzel a sráccal, első pillanattól kezdve tetszettünk egymásnak és jóban lettünk. Akkor mindkettőnknek más kellett még, így a vonzalom ellenére nem kezdtünk egymással semmit, csak találkoztunk sokszor, barátilag. Igazából minden nap, órákra. Nagyon szeretünk egymással lenni, így gyakorlatilag nincs is olyan programunk, amire ne együtt mentünk volna...(mindent szeretünk, amit a másik is, így eléggé adja magát)

Kb két hónapja csókolóztunk először, azóta már ez is része volt a találkozóinknak, sok ölelés, azóta csak kézen fogva járunk mindenhova, ha a barátainkkal találkozunk, akkor is, előttük is ugyanúgy megcsókol...stb, szülei is úgy veszik, mintha együtt lennénk. Nem olyan rég lefeküdtünk egymással, azóta többször is, nagyon jó vele az ágyban, még sose élveztem ennyire, ott is nagyon egymásra vagyunk hangolódva.

De mindezek ellenére hivatalosan nem vagyunk együtt. Úgy érzem, hogy el van velem meg minden, de ebből kapcsolat sose lesz... Hogy látjátok?

Ez így olyan, mintha valami k*rva lennék, hogy csak úgy lefekszem vele, nem?

2012. nov. 13. 00:27
 1/10 panini ***** válasza:
Szerintem ti már együtt vagytok. De nála kellene érdeklődnöd a kétségeid felől.
2012. nov. 13. 00:30
 2/10 anonim ***** válasza:

miért,hogy kellene "hivatalosan"?

kérje meg a kezed?

amit leírtál az egy kapcsolat.

2012. nov. 13. 00:31
 3/10 Ivan Iljics ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy hivatalosan?

Ha rákérdeznél a srácnál szerintem jó alaposan leesne az álla és kapásból visszakérdezne hogy: de hát kapcsolatban éltek, nem?

2012. nov. 13. 00:31
 4/10 anonim ***** válasza:

WTF!?!?

nem vagytok egyutt, de szeretek egyutt lenni... szexszeltek meg minden...

PARADOXON b@szki.........!

2012. nov. 13. 00:34
 5/10 A kérdező kommentje:

De tudom, hogy nem vagyunk együtt. Ő ezt szerintem úgy tekinti, mintha kb randizgatnánk még.

J azt megbeszéltük azért, hogy másokkal nem randizunk... de ennyi. :)

2012. nov. 13. 00:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez már bizony pedig az, egy kapcsolat. De ha nem tudod hányadán állsz vele, akkor legegyszerűbb ha megkérdezed hogy akkor most hogy is vagyunk?

Én is így voltam amúgy egy ideig, már ami a "hivatalosságot" illeti. Visszautasítottam, de aztán mégis elkezdtünk úgy viselkedni mint a párok. De mi sem mondtuk ki, hogy akkor azok vagyunk csak úgy jött... Nem is vertük nagy dobra, hogy mi együtt vagyunk. De most már azért mindenki tudja. Én féltem kicsit attól, hogy mennyire változik meg ha mi kijelentjük magunk közt, hogy na akkor egy pár vagyunk mert barátokként nagyon jól megvoltunk. De nem lett rosszabb. :)

2012. nov. 13. 00:39
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
kerdezo! orvos latott teged?!
2012. nov. 13. 00:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Tényleg úgy veszi, hogy nem vagyunk együtt, tudom. :)

De ha ennyi minden után nem, akkor később se lesz máshogy, nem?

2012. nov. 13. 01:15
 9/10 anonim ***** válasza:

nem hivatalos=nincs kint facebookon?

2 hónap után bennem is felmerülne, hogy miért nincs, de ez csak veled tudod megbeszélni. lehet ő meg azt várja, hogy te lépj.

2012. nov. 13. 02:11
 10/10 A kérdező kommentje:

Az előző kapcsolatom 4 évig tartott, az se volt kint facebook-on, szóval nem ezt értem hivatalos alatt. :)

(Jó, nem az volt kiírva, hogy egyedülálló vagyok nyilván, csak nem volt látható...)

2012. nov. 13. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!