Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem valakivel, és nem tudom őt "megfejteni", nem tudom hányadán áll velem. Szerintetek? Tobbi lent.
2 éve ismerjuk egymást látásból, meg néhanéha beszélgettünk is egy kicsit. Az utóbbi fél evben többször láttam rajta, hogy ha meglát örül nekem, odajön hozzam es beszelgetunk. Ez idő azall nekem barátom volt. Aztán egyszercsak szakítottam a barátommal, es erre ő elhívott egy randira. El is mentem vele, beszelgettunk, jol ereztem magam, a vegen megcsokolt. Otthonról írt nekem, h mennyire nagyszerűen eerezte magat velem, es varja a napot mikor ujra lathat, es megcsokoljon. A kovetkező alkalmak is ugyanígy játszodtak le. Egy bajom van. Mikor egymassal vagyunk, nagyon nagyon távolságtartó, nem is bókol, nem csókol meg, semmi. Csak beszélgetunk, de az is csak altalanossagrol. Viszont smsben pedig irja, hogy mennyire szeret, mennnyire szeretne h nala legyek, es megcsokoljon. Ez nagyon jol esik, de olyan rossz, hogy szemelyesen semmit nem mutat ki.
Egyik nap viszont feltartam elotte a felelmem, hogy nem szeret igazan. Ez nagyon rosszul esett neki, es mar neem is ir smst, szval mar semmit nem mond az erzeseirol.
Szerintetek? Mi a véleményetek? Mit kellene tennem?
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!