Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exekkel hogy viselkedtek?

Figyelt kérdés
Ti attól függően, hogy ti szakítotttatok vagy veletek, hogy viselkedtek az exel? Volt aki nem akarta venni a lapot, hogy jobb ha utána nem keresitek egymást még a közös baráti kör ellenére is, és átmentél bunkóba, hogy hátha ettől megutál téged? Nekem most olyan furán hatott, hogy megtudtam, első szerelmem, aki nem egy jó lányka volt, már gyereke van és angliába él. Én meg itt szerencsétlenkedek Magyarországon munkanélküliként, ő meg kiélte magát és családja van. Bántott már mást is ilyen dolog?
2012. nov. 13. 08:01
1 2 3
 21/22 Lifeishard ***** válasza:

Én nem foglalkozom az exekkel, ha véletlenül találkozunk, összefutunk, van, akivel elbeszélgetünk, megkérdezem, hogy van, stb., de nem kezdeményezek direkt ilyet, nem keresem őket, nem írok nekik. A múlt az múlt, amiből tanultam (és nem lesz@rom), és a tapasztalatot hozom át a jelenbe, nem az ex-szel együtt töltött idő emlékét, annak érzését.

Kérdező!

Minél többet gondolsz arra, hogy az a nő volt Neked az igazi, az agyad annál erősebben fogja ezt alátámasztani, holott legbelül tudod, hogy nem így van - a leírtak alapján butuska volt és egoista, aki kihasznált. Javaslom, ne "nyomozz" utána, zárd el a közös képeket, tárgyakat, stb., mert amíg nem vagy képes elengedni, nem fogsz tudni tovább lépni. Ne a szerelem érzésébe legyél szerelmes, hanem valakibe, aki mellett boldog lehetsz.

26/F

2012. nov. 13. 12:04
 22/22 A kérdező kommentje:
Persze én ezt tudom. És mondom ez már hatodik éve volt, még amikor voltam közösségi oldalon is a bejelölését sem fogadtam el direkt sem. Hülye emberi tulajdonság, hogy idővel csak a jóra emlékezel, hogy milyen xarul viselkedett utána is az emberrel arra nem szívesen. :P Hát nem tudom. Lehet valahol legbelül valami a lelkem mélyén azt hitte, hogy ez csak idő kérése, és egyszer váratlanul felkeres, hogy tévedett. Talán.... talán ez lehet ilyenkor....
2012. nov. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!