Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exekkel hogy viselkedtek?
Én többé kevésbé tartom velük a kapvsolatot. Az első barátom, és az első nagy szerelmem, akivel igazából csak haverok voltunk, én vágytam mindig többre, már megnősültek, gyerekük van. Utóbbinál először fájt a dolog, h mostmár nincs remény, de aztán elfogadtam, és mostmár őszintén örülök a boldogságuknak. És bìzom benne,h hamarosan nekem is lesz családom, és remélhetőleg vm jó munkám.
Te is bìzz ebben, keress tovább ( munkát, s barátnőt), ezt a lányt pedug engedd el végre.
Vagy ha jóban vagytok, kérj segìtséget, h hogy juthatnál ki te is!:)
28L
"pfff négyes. :D de te a másik oldalon vagy olyan téren, hogy nem hiszem, hogy olyan lelkis fajta lehetsz."
Igaz, nem vagyok egy lelkis fajta. Több komoly, vagy komolynak tűnő kapcsolaton vagyok túl, jobb-rosszabb okokból lett vége. A szorosabb értelemben vett dolog csak olyannal volt, akiről kiderült, hogy erre azért még jó... De van olyan exem is, akinek azóta is a lelki szemetesládája vagyok.
Legelső barátommal akivel 3 hónapot jártunk, majd megcsalt, azonnal megszakítottam minden kapcsolatot. Ő kb. évente, kétévente meg szokott keresni és szerelmet vallani én meg mindig elküldöm.
Második kapcsolatom 5 és fél évig tartott, az illetővel még kb egy évig tartottuk a kapcsolatot, majd úgy döntöttem, jobb, ha nem beszélünk, úgy éreztem nagyon lehúzó, negatív ember lett belőle.
Utolsó barátommal 8 hónapig voltunk együtt, kb. egy hétig beszéltünk a szakítás után, majd egy hónapig szünetet kértem...utána is kommunikáltunk egy ideig de rájöttem,hogy ő le se szar igazából, meg nem voltam kíváncsi, hogy melyik csajok képét likeolgatja facebookon ezért vele is megszakítottam a kapcsolatot.
Mindegyik engem dobott egyébként, én úgy vagyok vele, hogy a múlt az legyen múlt, könnyebb elfelejteni a dolgokat és új felé nyitni, ha az exek nem lógnak bele az életembe. Főleg, hogy mindegyikük elég nagy fájdalmakat okozott nekem, így nem is tartom őket érdemesnek arra, hogy én egyáltalán hozzájuk szóljak.
Egyébként meg ne méresgesd magad az exedhez, teljesen felesleges, neked más az életutad, lehetsz boldog és sikeres Magyarországon is, mindenkinek más az, ami boldoggá és teljessé teszi. Pl legutolsó exemnek már van melója protekcióval, de nem irigylem tőle, mert tudom, hogy olyan ember, amilyen, ő ha vezérigazgató lesz valahol, akkor is ugyanolyan tartalmatlan, beszűkült és sumákolós ember marad, amilyen.
22/L
én nem igazán szoktam tartani az exeimmel a kapcsolatot,maximum néha előfordul,hogy félévente 2x váltok velük egy levelet.
"megtudtam, első szerelmem, aki nem egy jó lányka volt, már gyereke van és angliába él. Én meg itt szerencsétlenkedek Magyarországon munkanélküliként"
Te is csak az irigység miatt foglalkozol az exeddel,hogy neki összejött a munka,meg a család,neked meg nem. :)
"egyszer egy dolog miatt gúnyosan le szánalmasozott. Nekem egy rossz életü nő ne mondjon ilyet úgy voltam vele. :P"
Ezek szerint valami igazság csak volt benne,hisz ő dolgozó,családos nő lett,te meg itt féltékenykedsz,hogy neki van munkája,te meg munkanélküli vagy.
Kicsit tényleg szánalmas.
Kedves 14-es valaszolo!
At tudom erezni a helyzetedet. :D
Valahonnan ismeros ez a sztori. :):):):)
Csak neha az exek nagyobb sebeket tudnak az emberbe vagni mint az eredetileg gondoltuk volna. S a ^mult legyen mult^ egy nagyon jo tanacs, tessek megfogadni. :)
Kerdezo!
Szerintem se azzal foglalkozz mit csinal az exed, mert az nem kulonosen epitojellegu szamodra. Lehetne az... ha ebbol erot tudnal meriteni, s arra koncentralni, hogy inkabb legyen uj baratno aki felulirja a regit.
En mindig hiszek abba, hogy valami azert ert veget, mert valami jobb fog jonni, legyen ez parkapcsolat, muka, teljesen mind1. Ha ezt kudarcnak s nem lehetosegnek fogod fel akkor meg 5 ev mulva is ezen fogsz ragodni.
Ezért mondta hogy szánalmas vagy,igen félreérthetően írtad a dolgokat,így már azért tényleg más!
De akkor viszont a kérdésem:
Kell foglalkozni az ilyen buta liba exekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!