Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exekkel hogy viselkedtek?
Figyelt kérdés
Ti attól függően, hogy ti szakítotttatok vagy veletek, hogy viselkedtek az exel? Volt aki nem akarta venni a lapot, hogy jobb ha utána nem keresitek egymást még a közös baráti kör ellenére is, és átmentél bunkóba, hogy hátha ettől megutál téged? Nekem most olyan furán hatott, hogy megtudtam, első szerelmem, aki nem egy jó lányka volt, már gyereke van és angliába él. Én meg itt szerencsétlenkedek Magyarországon munkanélküliként, ő meg kiélte magát és családja van. Bántott már mást is ilyen dolog?2012. nov. 13. 08:01
1/22 anonim válasza:
Én sehogy nem viselkedek velük. Teljesen megszakítottam velük a kapcsolatot és nem is érdekelnek.
Elvagyok, mint lubickoló halacska a vízben. :)
2/22 A kérdező kommentje:
Te nő vagy? :P És ha veled szakítottak akkor hogy volt? Mert ha úgy lesz vége hogy nincs jele és te még szereted akkor... más a helyzet. :P
2012. nov. 13. 08:34
3/22 anonim válasza:
szia!én a volt párommal nem tartom a kapcsolatot miután majdnem megvert amikor szakítottunk!aztán nekem is meg neki is lett valakije!neki fél évre rá terhes lett a barátnője ami egy picit szar érzés volt.(mi jegyesek voltunk 5 évig voltunk együtt!)a mostani párommal 3,5 éve vagyunk együtt van egy gyönyörű 4 hónapos fiunk!már hála istennek az ex barátommal 300 km-re lakunk egymástól így nem is érdekel mi van vele!de ne aggódj te is meg fogod találni a társadat csak még nem jött el az az idő!de ami késik az nem múlik!:))
4/22 anonim válasza:
Nem vagyok rosszban egyik exemmel sem. Összejárunk, elvagyunk, együtt bulizunk, közös haveri körök is vannak. Szopatom őket, néha a szó szorosabb, néha a szó tágabb értelmében.
5/22 A kérdező kommentje:
Én tudom jól, csak félek, hogy elködösítenek ilyen dolgok is ráadásul munkanélküliség, családi problémák, stb stb.. szóval és már 29 leszek januárban. :P
2012. nov. 13. 08:39
6/22 A kérdező kommentje:
pfff négyes. :D de te a másik oldalon vagy olyan téren, hogy nem hiszem, hogy olyan lelkis fajta lehetsz. :P kiöli az emberből amúgy ha az első pár kapcsi nem komoly, nehéz változni. Ezt én is érzem, mert nekem is mostanában szexpartnerek voltak. De már akarnék komolyan, akit szerethetek. Csak mindig hozzám nem illők csapódnak. Külsőre értem a nem hozzámillőt.
2012. nov. 13. 08:40
7/22 anonim válasza:
"Te nő vagy? :P És ha veled szakítottak akkor hogy volt? Mert ha úgy lesz vége hogy nincs jele és te még szereted akkor... más a helyzet. :P"
Első vagyok és nő.
Volt, hogy én tettem ki valaki szűrét, volt, hogy az én fejemet vágták át/ gyalogoltak bele a lelkivilágomba, nullázták le az önbizalmamat.
Hála ég' volt annyi eszem, hogy kiszakadtam a társaságukból. Senki nem keres senkit, és engem speciel nem is érdekelnek. Tökéletesen boldog vagyok a párommal, éppen ezért nem is nosztalgiázom mert semmi sem hiányzik. :)
20N
8/22 A kérdező kommentje:
Na jó hát így más érted? hogy van akit szeretsz még jóhogy elfelejted. :P csak mikor nincs senkid, és pár év távlatából ő az aki iránt a legtöbbet érezted, és hallod, hogy valszeg már lenyugodott és családja lett, te meg hogy megszívtad miatta, hát..... xar érzés. amikor futsz az érzéseid után. Jaj de kegyetlen ez a lelkivilág. :P de nem? :P
2012. nov. 13. 08:45
9/22 anonim válasza:
2.dik vagyok!még érzel iránta valamit ezek szerint!de akkor mért mentetek szét?miért nem próbáltátok helyre hozni a kapcsolatot szakítás helyett?
10/22 A kérdező kommentje:
Jaj ez gázosabb sztori: egy csoport társak voltunk a fősulin, neki élettársa volt, mondta, hogy elhagyja, két hónap mulva úgy volt, hogy beköltözik a koliba ő is, persze kitudódott hogy el akar jönni, mert már ezerszer eljátszotta otthol, és megtiltották neki. És akkor szakított velem is meg a csávóval is, rá pár hónapra újra összejöttek. de ez már hét éve volt. Ő eléggé buja volt fiatal korában is, sajnos túl jó nő volt hozzám, nem tudtam olyat nyújtani ami hosszú távon érdekes lehetett volna számára. :( Ez van, remélem egyszer még összejön egy ilyen szép nő az életembe. :)
2012. nov. 13. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!