Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen típusú embereknek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen típusú embereknek nem való párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Én ha kapcsolatban vagyok, akkor is imádok flörtölni, és bármilyen társaságba belecsöppenek, egyből középpontban leszek, a srácok csak velem foglalkoznak. Nem akarok tőlük semmit, ez csak ilyen játék (ezt ők is érzik), de nem tudnék lemondani erről.

Akivel mostanában randizgatok srác, ő teljesen ilyen típus, mint én, ugyanígy van a lányokkal, mint én fiúkkal.

Ilyen hozzáállással inkább a szingliség lenne nekünk való, vagy ha mindketten ilyenek vagyunk, akkor lehet ebből jó kapcsolat? Eléggé felhőtlenül elvagyunk egymással. :)

Ki lehet ezt nőni? Én úgy érzem sose fogom...

21/L

2012. nov. 13. 02:30
 1/5 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy rossz csak a másik félnek akkor ezt meg kell értenie hogy ilyen vagy és meg kell számára mutatnod hogy ő az egyetlen számodra a többi csak játék. ha nem féltékenykedik a mostani srác és érti hogy miről van szó és tudni fogja hogy csak ő létezik számodra ilyen téren akkor nem lesz gáz !
2012. nov. 13. 02:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán ha igazán szerelmes leszel akkor ez megváltozik. De ki tudja. Ehhez azért két ember kell.
2012. nov. 13. 03:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen típusú embereknek már bocs, de levegő nem való a tüdejükbe. Flörtölgetsz össze vissza, húzod mindenkinek az agyát, aztán meg sorra pofáraesnek. Figyeli a sok marha a jeleket, reménykedik, veled álmodik, aztán közlöd,hogy csak vicceltem. Ezektől a flőrtőlgetős emberektől agyhalált lehet kapni komolyan. Nem mindenki játéknak fogja fel. Valaki komolyan gondolná, aztán jól át van baxva az agya. Közelembe ne kerüljön egy ilyen nő se!
2012. nov. 13. 05:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megbíztok egymásban és nem féltékenykedtek, akkor csináljátok. A kapcsolatoknak nincsenek kőbe vésett szabályai, ha működik, akkor jó és kész.

Engem személy szerint zavarna, ha a barátnőm folyton ezt csinálná, de ez én vagyok, nem mindenki ilyen.

2012. nov. 13. 11:25
 5/5 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Jómagam a 2. Válaszolóval értek egyet. Tovább megyek - ha egyszer igazán szerelmes leszel, Téged fog zavarni, ha a majdani pasid ezt csinálja. Nem azért, mert egy féltékeny hisztis liba vagy most vagy leszel akkor, hanem mert lesz benned - helyes önismeret és normális személyiség mellett - egy egészséges (tehát nem túlzó) birtoklási vágy és egy pici féltékenység (inkább féltés). Ez a kettő pedig nehezen viseli a flörtöt - hiszen a legtöbb kapcsolatnak és a legtöbb viszonynak(!) is ez az alapja (nem érdemes a tűzzel játszani akkor, ha odahaza is izgalmas, ugyanakkor megnyugtató meleg vár). Ez persze kölcsönös, tehát a majdani párodat is pont ezért zavarhatja, ha így viselkedsz, annak dacára, hogy elméletileg nem léped át a határt. A magad részéről sem fogod majd annyira szükségét érezni a dolognak később, tehát ki lehet nőni. Persze mindig vannak szabályerősítő kivételek. :)

26/F

2012. nov. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!