Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele hogy nem akarok barátságot?
A barátnőm kidobott,pedig nagyon szerettem.Nem is indokolta meg csak hogy neki nem való kapcsolat.Mondta hogy barátok attól még lehetünk.Én meg ezt nem akartam hanem azt kértem inkább ne hívjon soha többet hogy eltudjam felejteni.De erre meg elkezdett írogatni hogy én milyen szemét vagyok hogy nem állok mellette barátként.Hogy értessem meg vele hogy bármikor újrakezdeném vele de barátként nem tudok ránézni és inkább akkor ne beszéljünk többet ha nem lehet több köztünk?20 évesek vagyunk
köszi ha van ötlet...
ja, legyél drasztikus
lányként voltam így... mit kell nekem a szánalmas barátsága ha én dugni akarok vele meg járni, kézenfogva sétálni...aztán utána nem lehet semmit csak nézegetni de azért jópofizzak vele, mindig meghallgassam a sirámait, ahogy más nőről beszél...
ez önzőség, akkor az én fájdalmammal ki törődik, azzal hogy nekem ez szär.
ez a barátosdi hatalmas önzőség a másik féltől aki kidob, aki nem érez semmit.
belementem, nem működött, nem fogta fel mikor mondtam hogy nem megy.. csak úgy hogy össze kellett vesznem vele :(
mondd meg neki őszintén, ha nem érti tiltsd le és ne keresd
ha hagyod ezt, csak rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!