Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ujrakezdést vagy elszakadást akarok. Ő barátságot! Mi a megoldás?
Párommal szakítottunk. Ő tartani akarja velem a kapcsolatot. Baráti viszonyt szeretne kialakítani köztünk. Nálam viszont az a két opció van, hogy vagy újra kezdjük vagy felejtsük el egymást. Én nem tudok a barátja lenni, mert még szeretem.
És nem bírnám végig nézni, ahogy más nőkkel flörtöl, új barátnője lesz. Ő azt mondja nem lesz neki mostanában senkije, nem akar kapcsolatot. Szerinte ezért is működne a "barátság" köztünk. Fontos vagyok neki, és nem bírná elviselni, ha megromlana a viszonyunk.
Szerintetek kinek kellene engednie? Mi a helyes megoldás?
Velem is volt ilyen.
Nagyon nehezen szakítottunk (tényleg nagy nehezen, mert sok volt az agyalás a dolgon) és azt mondta, hogy ő nagyon szeretett velem lenni, és most is, legyünk barátok.. én megmondtam neki, hogy NEM.
Szerintem ha valaki szakít valakivel, akkor aki szakított, egy picit hagyja a másikat, hogy eltudja kezdeni elfelejteni, nem pedig, hogy még barátok legyenek utána, mert úgy képtelenség felejteni..
Kis idővel, ahogy kerültem őt, egyre jobban jött utánam.. és szakítás után 2 hónappal újra összejöttünk.
A döntés rajtad áll, hogy mi legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!