Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok vagyunk többet akarok, de nem akarom a barátságot se tönkre tenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindent megbeszélünk egymással, teljesen megbízunk egymásban és így pár napja reggel játszottunk egy picit.
Rájöttem többet akarok. Hogyan tudassam vele?
2009. aug. 22. 08:54
1/3 anonim válasza:
Na ezért szokták mondani, hogy fiú és lány között nincs barátság! Amúgy mit játszottatok?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát egész hajnalban simogattam, csókolgattam aztán a kezeimet feltolta a melléhez, benyúltam a melltartójába és utánna elvoltam egy darabig a melleivel OO
2009. aug. 22. 09:11
3/3 anonim válasza:
Én beszélnék vele arról a reggelről. Nem csodálkoznék, ha ő is hasonlóan gondolná, mint te. Mivel mindent megbeszéltek, így ez sem lesz olyan kényes téma, és bármi kiderülhet. Amúgy gondold át nagyon, mert lehet, hogy ez egy sima fellángolás, és ahogy írtad, nem kellene ezzel tönkretenni a kapcsolatotokat. De azért beszéld meg vele azt a hajnalt! ;) Sok Sikert!;)
-Pet-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!