Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta h már nem érez semmit irántam, csak barátságot és, hogy legyünk csak barátok. Mit csináljak?
Szegénykém! Nagyon sajnálom!
Tudom, a felejtés nehéz, főleg, hogy minden nap látod, de hidd el, sikerülni fog!
Legyél sokat a barátaiddal, menjetek át egymáshoz a barátnőiddel, menjetek moziba, sétálni (itt a jó idő!), sportolni (futás, kutyasétáltatás, akár uszoda vagy konditerem, aerobik), dvdzzetek, vagy egyszerűen csak beszélgessetek! Üljetek be egy sütire egy cukrászdába, vásárolgassatok! Ha eltereled a figyelmed, sokkal könnyebb lesz. Eleinte így is szenvedés, de túlleszel rajta.:) Lesz jobb,ne aggódj. (Persze tudom, most csak ő kell...:() Jön a tavasz, a nyár, ne legyen rossz kedved. Járj bulizni, ismerkedj, mosolyogj sokat, még ha nincs is kedved...Tudom, ez már egy rosszabb verzió,de akár az idődet tanulásra is fordíthatnád, hasznos.
Hajrá, ne keseregj! Fel a fejjel, szurkolok neked:)
nagyon szépen köszönöm:) én télleg nagyon szeretem neki, irtam neki 1 dalt amit 15-én aartam neki megmutatni, de nem tom mi legyen most...
nagyon köszönöm a segitséget:)
nagyon aranyosak vagytok... sokat szenvedek, de megprobálom megfogadni a tanácsotokat..
télleg köszönök mindent csajok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!