Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta h már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta h már nem érez semmit irántam, csak barátságot és, hogy legyünk csak barátok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem még, szenvedek, márc. 15-én lennénk 1 évesek...:S Nagyon szeretem én.... nem tudom, hogy felejteném el, ha suliban is együtt járunk, és sirnék amikor meglátom másik lánnyal akárcsak beszélgetni is... Visszaakarom szeretzni, de nem akarom ráerőszakolni magam..:S hogy felejtsem el??:S:'(
2010. márc. 9. 21:29
 1/10 anonim válasza:
51%
Feküdj le vele!!!
2010. márc. 9. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2010. márc. 9. 21:33
 3/10 A kérdező kommentje:
nem tudom elfelejteni:'(
2010. márc. 9. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
felejsd el,ha nem akkor szenvedj.egy fiu ha megmondja hogy vege akkor az ugy is van,es foleg ha nem erez semmit irantad,nagyvaltozas kell legyen hogy valamit is meg erezzen valaha irantad,vege fogadd el
2010. márc. 9. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Szegénykém! Nagyon sajnálom!

Tudom, a felejtés nehéz, főleg, hogy minden nap látod, de hidd el, sikerülni fog!

Legyél sokat a barátaiddal, menjetek át egymáshoz a barátnőiddel, menjetek moziba, sétálni (itt a jó idő!), sportolni (futás, kutyasétáltatás, akár uszoda vagy konditerem, aerobik), dvdzzetek, vagy egyszerűen csak beszélgessetek! Üljetek be egy sütire egy cukrászdába, vásárolgassatok! Ha eltereled a figyelmed, sokkal könnyebb lesz. Eleinte így is szenvedés, de túlleszel rajta.:) Lesz jobb,ne aggódj. (Persze tudom, most csak ő kell...:() Jön a tavasz, a nyár, ne legyen rossz kedved. Járj bulizni, ismerkedj, mosolyogj sokat, még ha nincs is kedved...Tudom, ez már egy rosszabb verzió,de akár az idődet tanulásra is fordíthatnád, hasznos.

Hajrá, ne keseregj! Fel a fejjel, szurkolok neked:)

2010. márc. 9. 21:38
 6/10 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm:) én télleg nagyon szeretem neki, irtam neki 1 dalt amit 15-én aartam neki megmutatni, de nem tom mi legyen most...

nagyon köszönöm a segitséget:)

2010. márc. 9. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe a dalt, mert csak kínos lenne mindkettőtöknek! Csinálj tényleg egy csomó programot a barátnőiddel! Olyan keveset legyél egyedül, amennyit csak nagyon muszáj!
2010. márc. 9. 22:07
 8/10 anonim válasza:
Hát figyelj! Elárulok egy olyan dolgot, amit most a te helyzetedben úgy érzel, hogy áá, biztos hogy nem. Biztos hogy igen. Olyan könnyedén el tudod majd felejteni... Nekem egy két éves kapcsolatomnak egy hülyeség miatt lett vége. Nagyon nehezen szakadtunk el egymástól. Sokáig feljárt még hozzám, s szakításunk után is még szeretkeztünk. Mégis elfelejtettem, és továbbléptem. Nem mondom, elég nehéz és rossz őt látni. De azóta is beszélünk telefonon, és ritkán meg is látogat. Mindent át lehet vészelni, csak legyél erős. Ilyenkor egy kiadós külsőváltoztatás sok energiát adhat! Én el szoktam menni fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz, veszek új cuccokat, elmegyek partizni a barátaimmal, és másnapra már sokkal jobban is leszel! Kitartás csajszii!
2010. márc. 9. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Az idő fogja ezt a sebet begyógyítani!
2010. márc. 9. 23:07
 10/10 A kérdező kommentje:

nagyon aranyosak vagytok... sokat szenvedek, de megprobálom megfogadni a tanácsotokat..

télleg köszönök mindent csajok:)

2010. márc. 9. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!