Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon többet érez irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon többet érez irántam mint barátsagot? - lécci irjatok nagyon fontos (kicsit hosszú) :S

Figyelt kérdés

Szoval van egy fiú az iskolámba aki jelenleg "úgymond" legjobb barátom... de nem tudom mintha többet érezne irántam.. pl: nagyon kedves velem, sokszor szokott ölelgetni, néha meg az a kifogása hogy segitettem neki és azért ölel meg... mindig megkérdi hogy vagyok ,msn-en ilyen puszis ölelős hangulatjeleket küld mikor rámir és mikor elköszön... most pénteken pedig elkérte a német füzetem és másik szüneten mikor visszakaptam volt ra rajzolva elol egy ilyen vigyorgo(:D)hangulatjel és mellette vagy 5 kicsi szivecske..de mikor megkérdeztem persze h letagadta..aztmondta ,hogy nem ő rajzolta rá...habár szerintem igen.. szoval nemtudom , hogy most tényleg csak baratnak tart vagy többet érez irántam..

Kérlek segitsetek és bocsi ha vmit elirtam vagy nem irtam helyesen..csak siettem

2010. dec. 19. 23:06
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsi tényleg elirtam pár dolgot... de csak azért mert nem szokásom ékezettel irni itt,mármint gépen...
2010. dec. 19. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Fiú-Lány barátság nem létezik.

Egyértelmü, hogy szerelmes beléd.. másképp nem "barátkozna" veled :)

2010. dec. 19. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi elso letezik bat teny hogy eleg ritka nekem megis van lassan 20 eves baratsagom ferfival, akivel sose volt tobb semminel ami tulmegy a baratsagon.deritsd ki roppant egyszeru a modja persze csak ha te is akarsz tole valamit:)szemezz vele, anni modja van ennek:)de ha szivecskeket rajzol es tuti o rajzolja akkor tuti erdekled:)
2010. dec. 19. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Fiú-Lány barátság létezik.

ettől függetlenül

Egyértelmü, hogy szerelmes beléd..

2010. dec. 19. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ti így gondoljátok, akkor érdekelne, hogy számotokra mit jelent az igazbarátság.

Mert ha párszor látod és beszéltek pár percet az nem barátság.

Aki igaz barát azzal rengeteget vagy együtt és bármit megbeszéltek. Na már ha fiúval ilyen kapcsolatba kerülsz akkor az beléd fog szeretni hamar vagy te belé.

:)

2010. dec. 19. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!