Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vásárlási mánia?

Figyelt kérdés

Barátnőm vásárlási mániás. Smink, cipő, ruha, gyógyteák, mindenféle hülyeség. Nem tízezreket szór el, de azért másra is mehetne ez a sok felesleges cucc. Én dohányzom. MOndtam neki, hogy fejezze be ezt a felesleges költekezést. Azt mondta oké, cserébe szokjak le. Annyit elértem már, hogy napi másfél dobozról lementem napi félre. De ő még semmin nem változtatott. Azért a cigit nem tudom letenni pikk-pakk. Ezek miatt sok a veszekedés mostanság. Kinek van igaza szerintetek?

Fele-fele arányban fizetünk mindent(mármint számlák), én csak a közös jövőt féltem, míg én spórolok, ő minden pénzét elszórja ilyen női hülyeségekre.

2012. nov. 12. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

"Nem tízezreket szór el, de azért másra is mehetne ez a sok felesleges cucc."

"ő minden pénzét elszórja ilyen női hülyeségekre."

Most akkor mivan? Mert nagyon nem mindegy! Én is sokat költök "felesleges, női hülyeségekre" de közelsem minden pénzemet!

2012. nov. 12. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem 10 ezreket szór el.. akkor miért zavar téged ez ? az hogy ad magára.. foglalkozik a megjelenésével és az egészségével mert gondolom a teákat ezért issza ! ha azt írnád hogy szoli minden nap stb akkor talán megérteném hogy az sok neked.. de szerintem ez egy nőnél természetes.. ti férfiak mindenben találtok hibát. ha foglalkozunk magunkkal az a baj.. ha nem akkor az a baj.. a cigiről meg annyit hogy kellemetlen annak aki nem dohányzik érezni a bagó szagot ! és igen is le lehet tenni pikk pakk ha van kiért akkor meg főleg ;) !! én azt mondom ne várd el tőle hogy ne foglalkozzon magával főleg hogy nem is sokat költ!
2012. nov. 12. 14:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Attól, hogy nem tízezreket szór el, még elköltheti minden pénzét. Magyarán pár ezer forintja megmaradna havonta, azt szórja el.

A cigiszag amúgy nem zavarja, szóval ez nem játszik.

Nem arról van szó, hogy ne adjon magára. Még a barátnői szerint is sok felesleges hülyeséget vesz azon felül, ami ahhoz kell, hogy azt mondhassuk egy nőre, hogy ad magára. Tehát ha meglát egy neki tetsző cuccot, akkor is megveszi, ha tudja, hogy amúgy nem kellene neki, mert van hasonlója már.

2012. nov. 12. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Te sokkal többet költesz cigire. Miért ne költhetne el pár ezret bármire?
2012. nov. 12. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyrészt én elkezdtem a változást, amit megbeszéltünk, ő nem.

Másrészt én így is teszek félre a közös jövőnkre, ő meg minden pénzét elszórja. Ha kétszer ennyit tudna, akkor is mind elcseszné, Ez itt a probléma.

2012. nov. 12. 16:22
 6/6 mmano88 ***** válasza:

Elkezdted a változást? Most vagy leszoksz a cigiről vagy nem... a napi fél dobozzal is ugyanúgy cigizel.

(Bocs, csak én is és a párom is leszokóban vagyunk, és pont ez a vita nálunk, hogy 'de már kevesebbet szívok', de szerintem attól az még pont ugyan olyan ...nomindegy)

Mond meg neki hogy leszoksz, és akkor ezt a megmaradt pénz (amit te eddig cigire, ő meg felesleges cuccokra költött) rakjátok el valahova, gyűjtsétek. Így nem fogja tudni ő sem elkölteni, és még valami értelemeset is vehettek belőle később. És talán ha belátja hogy más értelmes dologra is el lehet költeni azt a pénz, akkor már nem fogja feleslegesen költeni. :) Az első ilyen félrerakott összegből vidd el vacsorázni, hogy meg legyen a motivációja. :D

2012. nov. 13. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!