Betegségnek számít a vásárlási mánia?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy imádok jó és márkás ruhákba öltözni.Mihelyst pénzhez jutok az "utolsó fillérig" elköltöm.Több tízezrekről beszélek és nem vagyok úri-gyerek.2010. febr. 6. 10:30
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz akkor mennyek orvoshoz vele!
2010. febr. 6. 10:35
3/13 A kérdező kommentje:
Kösz akkor mennyek orvoshoz vele?
2010. febr. 6. 10:36
4/13 anonim válasza:
Ez pótcselekvés! Valami hiányzik az életedből, és vásárlással pótolod. Gondolkodj el rajta, mi az ami hiányzik, érzelem, szeretet, stb. De ha nagyon túlzásba viszed, menjél el egy pszichológushoz egy elbeszélgetést megér.
5/13 anonim válasza:
Ez bezony betegség! Tipikusan női betegség DDD. Esetleg beszélj a szüleiddel, az is elég lehet.
6/13 A kérdező kommentje:
Tipikusan női betegség :D csak az a baj, hogy péniszem van. :D
2010. febr. 6. 12:12
7/13 A kérdező kommentje:
10:53 Amúgy eltaláltad nincs kire költsek, lehet, hogy ez a baj?
2010. febr. 6. 12:13
8/13 anonim válasza:
vagy lehet h nincs más hobbid... nekem pl addig volt vásárlási mániám amíg nem volt semmi speckó hobbim. mostanság kezdtem el ékszereket készíteni és azóta alig voltam vásárolgatni, akkor is inkább csak hozzávalókat :)
22L
9/13 A kérdező kommentje:
Van hogy egész nap a gép előtt ülök "napokig" de szerintem ez se vezet jóra. :) Az is egyfajta betegség.
2010. febr. 6. 15:07
10/13 anonim válasza:
Vagy esetleg elmehetsz a tropikáriumba cápát etetni, ha van búvár jogsid. Szerintem izgi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!