Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexmánia vagy micsoda? 19/f
Tehát a mostani barátnőmmel jelentkeztek olyan dolgok, hogy nem tudom mire vélni őket amúgy ő 25 éves.
Tehát ,ha mondjunk egy héten csak 3 szor van szex akkor szó szerint görcsbe vagyok az idegtől, verekednék felgyújtanám az embereket stb alapból se vagyok egy nyugodt ember...Amikor pl szexelünk eszembe jutnak az exei és felidegesedek aminek általában az a vége, hogy nagyon meglesz kefélve tehát mozogni nem tud..és ezt most nem azért mondom, hogy fényezzem magam mert ez nekem nem jó, hogy szex közben olyan vagyok mintha megvadulnák és az összes feszültség rajta csattan sokszor fájdalmai vannak és nem is igazán boldogít maga a szex...de mondjunk ez még nem lenne probléma, hanem tényleg ,ha valamiért nincs szex nagyon ideges vagyok, mintha a vizet vonnák meg tőlem elég egy szó és ütök már őt is megütöttem egyszer elég erőssen mármint a barátnőmet folyt az orrából a vér pedig tényleg nem akartam felidegesített és elcsattant amit nagyon bánok..De ne essen férre értés nagyon szeretjük egymást, oda figyelünk egymásra a pofon után amúgy kibékültünk fél éve vagyunk együtt. És minden rendben csak nem értem miért vagyok ilyen agresszív. Ez elötti kapcsolata 9 év ig tartott tehát nem egy megcsalós típus a barátja megcsalta sokszor ezért ő is őt de ezt már kb 8 év után. De mégis nagyon sokszor vagyok ideges ez miatt is. Valahogy ezt lehetne orvosolni ezeket az indulatokat? mert ,ha pl discoba megyünk akkor se megy oda senkihez de , ha valaki oda megy már ökölbe van a kezem és 2 percet várok ,hogy mit csinál , ha nem megy el oda megyek, pedig ő is elküldi ugyan úgy..tehát féltékeny vagyok túlzottan ahogy ő is. Szóval mi lehet a bajjom? szerintem ezzel a szex lehet szinkronba mert akkor vagyok ilyen ideges, ha nincs.:s orvoshoz lehet fordulni ezzel vagy természetes esetleg valami gyakorlatok rá, hogy ne legyen ennyire? nem pont a f*sz verésre gondoltam.
Köze nincs semminek amiket leírtál a szexmániához. Szimplán egy idegbeteg állat vagy, aki pszichiáter kezelésére szorul...
(egy nőt megütni pedig a legnagyobb gerinctelenség a világon)
a szexmánia nem az, ha felhergeled magad ha nincs szex és úgy megtoszod a barátnődet hogy fáj neki...
hol élsz te ember? legyél remete, talán az a neked való sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!