Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a mánia a házasság körül?
Akik még nem házasodtak meg őrülten akarják, idegesíti őket az idő mulása, meg h körülöttük házasodnaak, annak ellenére h sok a rossz házasság.
Akik meg benne vannak azok jönnének onnan ki mert unják borzalmasan, mégse úgy működik mint ahogy elképzelték.
Én nem értem ezt, miért nem lehet csak együtt élni vkivel normálisan? Minek a papír? Az úgyse tart össze! Nem garancia! Hozzááálllást jelent, h felelős vagy úgy cselekedni ahogy egy jó házasságban illik? De könyörgöm miért? Ha már vmit úgy kell tenned ahogy azt illik akkor az külső kényszer, nem pedig önszántadból, szeretetből teszed. Akkor minek ez a képmutató zárt rendszer?
Ha meg szeretsz vkit akkor úgyis úgy teszed ahogy jó mindkettőtöknek!
Miért vannak meghülyülve a házasságtól azok akik belefele tartanak, és azok is akik kifele mennének kézzel lábbal?
Meg miért nem jobb a csak együtt élés? Ott tenni kell a kapcsolatért h megtartsd, h el ne költözzön. A házasságban meg elkényelmesednek az emberek. Miért nem látják ezt?
Drágám, te nagyon el vagy tévedve.
A házasságok az utóbbi időben drasztikusan lecsökkentek, míg az együtt élés formája manapság sokkal elfogadottabb.
Nem értem, hogy miről beszélsz.
Pedig baromi egyszerű: jelentsd ki, hogy te nem akarsz házasságot. És ismerkedj olyan pasikkal, akik úgy gondolkodnak, mint te.
Kész.
Dehogy egyszerű! Ha kijelentem, akkor azt hiszik könnyűvérű csaj vok, meg vmi baj van velem. Azt mondják riasztó nekik ha egy nő nem akar. Nekem meg a házasság gondolata szörnyen fullasztó!
Mégis miért gondolják a pasik h a házasság olyan jó egy nőnek? Ennyire ostobák?
Hááát...szerintem ilyen értelemben semmi különbség nincs a házasság és az együtt élés között.
Ha össze is költöztök, akkor is házi cseléd leszel, ha hozzámész, akkor is. (drasztikus példa volt)
A másik hülyeségeit így is, meg úgy is el kell viselni.
Az együtt élésben, talán az a könnyebb, hogy gond nélkül kirakhatjátok egymást (ha persze nincs közös vagyon.) Mert ha van, akkor az is olyan bonyolult, mint a házasság.
Na meg sok ember azzal téveszti meg magát, hogy aki csak együtt él, "az nem köti le magát". Ugyan már, nem a lókakát nem! Ha valakivel együtt élek 8 éve, az mi, ha nem elköteleződés?
Az ilyenek csak magukat áltatják.
Aztán persze az is esélyes, hogy valaki csak úgy szimplán nem akar megházasodni. Nem azért, mert baj van vele, hanem azért, mert így jó és kész.
Na, szóval ha párkapcsolatban akarsz élni, akkor tökmindegy, hogy melyik formáját választod, akkor is nehéz lesz.
De mindenki kezében ott a döntés. Lehet egyedül is-boldogan- élni.
Ja, és ha valakivel ismerkedsz, nem kell ám rögtön az orrára kötnöd, hogy mik a terveid a jövőre nézve. Mond azt, hogy még nem tudod, sokféleképpen alakulhat még az életed.
De gondolom nagyon fiatal lehetsz még. :)
Én meg azt nem értem, mi ez a mánia a házasság ellen...
Hála a jó égnek, én találtam olyan lányt, aki hozzám hasonlóan házasságpárti, és nem hinném, hogy törvényszerű, hogy ez elromlik.
A többiek meg csináljanak, amit akarnak. Majd meglátjuk, ki lesz magányos 50 év múlva. Ha én, akkor elismerem majd, hogy nem volt igazam.
Azért nem házasodnak sokan mert nem merik felvállalni a másikat csak annyira túl van bonyolítva már minden, hogy magát a lényeget nem látják az emberek.
Gyorsan változik a világ már nem megjavítani akarják a kapcsolatokat hanem lecserélni hiszen a szórakozóhelyek is erről szólnak.
Az emberek 70%-a teljesen éretlen a párkapcsolatra és nem tud kompromisszumokat kötni, hiányzik olyan alapvető normák mint önzetlenség, kommunikáció, stb csak az elvárások és a hülye női magazinok....
Egyébként meg ennyi ésszel akkor akár pasiknak is udvarolhatnál nem kell nekik megfelelni, ápoltak, kedvesek, nem hisztiznek, izmosat, és nem fáj a fejük soha...
Nincs ilyen h kinek van igaza az kiderül ötven évesen. Ez hülység. Ki milyen beállítottságú, kinek mi jön be.
Amit a kompromisszumokról írtatok az igaz, csak azzal az a bajom, h ha szeretek vkit akkor tudok alkalmazkodni meg minden, az önszántamból szeretetből teszem, de az már baj amikor társadalmi elvárásból. És le merem fogadni h rengetegember szenved a társadalmi elvárásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!