Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent az, ha egy lány így reagál?

Figyelt kérdés
Interneten megtetszett egy helyes lány, akinek nincs pasija. Facebookon megkerestem vissza is írta, hogy persze beszélgethetünk őt nem zavarja. Mikor írok neki, akkor visszaír, de egyébként nem keres meg. Most szerintetek bátorsága nincs hozzá, hogy ő kezdeményezze a beszélgetéseket? Vagy azt szeretné, ha én futnék utána? Vagy nem jövök be neki? Mondjuk, ha utóbbi volna, akkor nem is válaszolna a leveleimre és nem lennék benn az ismerősei között sem. Ezt jó lenne tudni, hogy mi van, érdemes-e tovább próbálkoznom.
2012. nov. 12. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én akkor csinálom ezt, ha nem kifejezetten érdekel az illető. Mármint ha ír nekem, akkor oké, szívesen elbeszélgetek vele, de magamtól nem keresem meg mert annyira nem érdekel. Ha tetszik valaki/barátkozni akarok valakivel akkor ráírok én is. 24/L
2012. nov. 12. 13:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Aha...Na jó! Egy hétig még próbálkozok. Ha nem jön össze, akkor továbblépek. Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 12. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
kérdezőnek: a 13:01-es hozzászóló te vagy okostóni :) ne képzelj engem sehogy el, felesleges, minden mezőt megbontok úgyis. Ja hogy nem mezőkben gondolkodsz. De a fb fejlesztők viszont helyetted is :) Az élet, benne az ismerkedés is pedig analóg dolog, ( nem csak postok like-ok meg sql mezők)tele spontán dolgokkal, spontán hibákkal. Az fb, bár elterjedt és nagyon kényelmes, de szar, ha erre használod, mert nem erre való. pl a wc-ből sem eszel, lehet belőle, de nem arra való. Ne engem becsülj le, mert ugyan idegesítő a stílusom, szándékosan van ez, de a tartalmát nézd amit írok. Ha szerinted egy elb@szott öreg ember vagyok, hát ez a véleményed, (azt nem tudom mire alapozod) de én magára az ismerkedés platformjára mondom, hogy nem erre van. Nem tudom mennyire érthető, amit írtam neked, de ha nem is érthető, attól még talán ne én legyek az öreg, csalódott, gépnél szomorkodó zsáksz@r, de ez csak tipp persze.
2012. nov. 12. 16:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha beletiportam a lelki világodba, mint írtam úgy képzeltelek el, ami nem jelenti, hogy olyan is vagy. Viszont a világ fejlődik, régen az embereknek volt idejük eljárni ismerkedni, addig ma már a vidékieknek, falusiaknak nemigen van. És mért? Mert vidéken nincs munka, ezért kénytelenek vagyunk akár 40 km-t is ingázni a munkahelyre. Na ezért jó az internet, a technika. Facebookon is lehet rendesen ismerkedni csak résen kell lenni. Viszont a kérdésem nem arról szólt, hogy hol ismerkedjünk így a kitérő után térjünk vissza az eredeti témához. Köszi!
2012. nov. 12. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:
ok, átérzem. Legyen, ahogy mondod. De egy dolgon megakadt a szemem (tényleg nem kötekedésből, vagy személyeskedésből ezt most). A világ fejlődik. Változik. Senkinek nincs joga olyat állítania, hogy fejlődik, mert felelőtlenség. Hiszen akkor ismernénk a végcélt. Szerintem nem teszünk mi ilyet, pusztán érzékeljük, hogy változik, ez ok, de hogy jobb lesz-e azt nem tudjuk. Sokkal több kérdésre kap az ember választ, ha nem veri át magát közben. Ez a gondolat néha jól jöhet. Azonban van egy olyan furcsa érzésem, hogy ez a válaszom valamiért megint el fog tűnni, pedig van tartalma.
2012. nov. 12. 17:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem fog eltűnni a válaszod. Mért állítod, hogy Facebookon nem jó ismerkedni? Van negatív tapasztalatod erről? Próbáltad, de végül ráfizettél? Ha volt ilyen, akkor ne tartsd magadban komolyan érdekel.
2012. nov. 12. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt biztos nem érez irántad semmit így, hogy személyesen még nem is találkoztatok. De gondolom megadja az esélyt, hogy esetleg legyen valami. 1 hét még nagyon kevés idő...

De pl magamból kiindulva, én nem írok senkinek csak úgy hobbiból, csak ha valami konkrét dolgok akarok mondani valakinek. Olyannak se írok, akitől akarok valamit, csak akkor tényleg ha van mondanivalóm... :)

Mondjuk én ezt el is mondom mindenkinek, akikkel gyakrabban beszélek, hogy írhatnak bátran, ha csak úgy beszélgetnének vagy akármi, de én ilyenkor nem szoktam. Általában ezt elfogadják az ismerőseim.

2012. nov. 12. 18:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt az aprócska részletet kihagytam, hogy Facebookon belül van egy Csajok és Pasik alkalmazás. Azon belül jelöltem be, hogy tetszik és ő visszajelölt, így kölcsönössé vált a szimpátia. Na én ezután írtam rá Facebookon, azaz nem csak hopp kidobta a kereső és most zaklatom.D
2012. nov. 12. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:
én nem vagyok fent semmilyen közösségi oldalon, mert "szintetikus" közösség, de bármilyen netes ismerkedésről ez a véleményem. Mivel nem emberi, nincs reakció idő (pedig ez is számít), nem látod a másik ember véleményét, egy smile-val meg D-kkel el van intézve minden, esetleg dobsz egy puszis gif-et (ohhj jesus). Mennek a youtube linkek, a jó fej dolgok a kábelen oda-vissza, miközben az élő ismerkedés az ember személyes dolgairól szól és némi kreativitásról is talán, nem a gangnem f@sz klip meg az lmfo url-ekről. Linkelgetni mindenki tud, az nem azonosít téged, ha meg nem vagy beazonosítható, akkor mit érsz egy lánynak? Szerintem önátverésen alapul, mindkét fél részéről, így meg könnyen jön a csalódás meg a gyakori kérdések a sok "Miért nem?" kérdéssel. Az fb-n pedig mindenki élete legjobb képeit rakja ki. Én a magam részéről ezt lenézem kegyetlenül és ostobaságnak is tartom, mivel az életben semmi nincsen ingyen, és nem lehet mindenki pop sztár.
2012. nov. 13. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!