Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent az, ha egy lány így reagál?
Lehet, hogy sok a dolga. Nekem is be van kapcsolva a FB cset állandóan, de nem ülök folyamatosan a gép előtt. Van mikor csak 2óra múlva látom az üzit. Ha dolgom van ÉN nem szoktam beszélgetést kezdeményezni. Csak ha fontos.
Egyáltalán tudja, hogy azért irkáltál neki, mert tetszik?
Lehet hogy ő barátnak könyvelt el.
Valamilyen módon tisztázhatnád vele, hogy te a beszélgetéseknél többet akarsz.
ma 13:01:
Elképzelem, ahogyan megtört vénemberként ülsz a gép előtt hatalmas érzelmi csalódásokkal a hátad mögött.:) Mondd, mily tragédia fűződik a Facebookhoz, mely téged ért? Behúztak a csőbe? Persze személyesen a legjobb ismerkedni, de ha az, akit te annyira szeretsz távolabb lakik, akkor jó, ha van internet. És, ha valakibe beleesel, akkor hiába élnek mások tőled két utcányira, mert téged ők nem érdekelnek csak az a bizonyos valaki a távolból. Gondolom te is voltál már így.:)
jaaaaaj. ez a "nem zavar" szöveg mindig azt jelenti hogy /írjál ha ettől neked jobb lesz, úgyis mindenki lelki szemetesként tart már megszoktam, egyel több vagy kevesebb zúdítja rám a dolgait már igazán mindegy. viszont, én nem fogok erőlködni hogy mindenáron meghallgassalak nem nem igazán érdekel a személyed vagy a mondandód de azért én olyan kis aranyos csaj vagyok hogy senkit nem bántok meg szándékosn/.
ezt jelenti csak ezt nem szokás kimondani mert senki nem akar magának ellenséget szerezni ha nem muszáj, főleg egy félős, érzékenyebb lelkületű csaj aki még talán rágódna is rajta hogy : na, én voltam az 675. aki elküldte a bánatba szegényt.
szóval, ha érdekelnéd, egy kicsit, legalább egyszer írt volna rád.
próbálkozz még egy hetet, ha ugyanígy semmi hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!