Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ha a lány így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha a lány így reagál? :' (

Figyelt kérdés

Járok egy lánnyal egy hete, és én nagyon szeretem, ölelgetem meg minden, azonban tegnap rámírt, hogy ő MÉG.. alig érez vmit..

de ölelgettem, puszilgattam, és nagyobb puszitól huzockodot..

mit tehenék? mert szerintem életem szerelmét találtam meg:'(:'( és nagyon szeretem...

a hülye válaszadók kíméljenek -.-"

2009. okt. 26. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

ha alig érez valamit akkor mért jött össze vele?

beszélj vele, mert ez így köcsög dolog tőle

hány évesek vagytok?

2009. okt. 26. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges hogy a lánynak több idő kell, hogy érezzen szerelmet. Szerintem ha valóban szereted a lányt akkor várj még.

Esetleg meglehet ha korábban rossz tapasztalatai,élményei voltak és ezért húzóckodik a puszidtól.

Szerintem az idő segíthet rajta, hisz azért az egy hét kevés, azalatt nem túl könnyű szerelembe esni...Legalábbis nem mindenkinek.

Ez az én véleményem, próbálj meg türelmesen várni és megérteni őt :) Sok sikert! :)

2009. okt. 26. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Egy hete jártok? Azta ez aztán teljesítmény.Szerintem olyan 13 14 évesek lehettek, iylenkorban volt divat, ez az 1 hete járunk, meg 2 hete. dedós. AMúgy meg Ne várd hogy 1 hét alatt belédszeressen
2009. okt. 26. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Nekem beletelt több mint 2 hónapba, hogy kitudjam mondani szívből azt hogy szeretlek. Addig nem mondtam, amíg nem szívből jött..
2009. okt. 26. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Légy türelmes, de ha később sem érez Egyáltalán semmit akkor sajnos váltani kell. Remélem beléd szeret, legalább ti lennétek boldogok.
2009. okt. 26. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónap volt mire éreztem iránta szerelmet, de ez töretlenül lángol most is:)Addig nem is feküdtem le vele. Mellesleg egy hét? Nagyon kevés, még csak alig ismer, ne várj el töle ilyen dolgokat, adj időt neki mert még elriasztod.
2009. okt. 26. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
még alig? hát para.. én hagynám a fenébe, velem nem szórakozik. O_o
2009. okt. 26. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

1 hét alatt valóban nem lehet szerelembe esni...Már ha előtte nem ismertétek egymást, úgy értem.

Adj neki időt még és ne kérdezgesd állandóan h szeret e, stb.

2009. okt. 26. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól fogja érezni hogy szereted ha agyon puszilgatod szegénykét :S

Beszélgess vele, hallgasd meg a problémáit és érdekeljen tényleg :)

Szerezz neki néha 1-2 kellemes meglepetést akár tényleges ajándék formájában...

Érezze, hogy ő az első neked Puszit, csokólgatást ne erőltesd csak ha úgy adódik.

Eltelik 1-2 hét és ha tényleg működik a dolog akkor

érezni fogod amit szeretnél és ő is akarja majd a sok sok puszit :D

2009. okt. 26. 19:38
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a gyors segítséget, az értelmesebbeketől, akik csak segíteni akartak..

amugy váltottam voltna már, ha nem ő lenne álmaim nője..

nagyon szeretem, de nem akarok váltani.. inkább kivárom azt az időt:)

2009. okt. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!