Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha a lány így reagál? :' (
Járok egy lánnyal egy hete, és én nagyon szeretem, ölelgetem meg minden, azonban tegnap rámírt, hogy ő MÉG.. alig érez vmit..
de ölelgettem, puszilgattam, és nagyobb puszitól huzockodot..
mit tehenék? mert szerintem életem szerelmét találtam meg:'(:'( és nagyon szeretem...
a hülye válaszadók kíméljenek -.-"
ha alig érez valamit akkor mért jött össze vele?
beszélj vele, mert ez így köcsög dolog tőle
hány évesek vagytok?
Lehetséges hogy a lánynak több idő kell, hogy érezzen szerelmet. Szerintem ha valóban szereted a lányt akkor várj még.
Esetleg meglehet ha korábban rossz tapasztalatai,élményei voltak és ezért húzóckodik a puszidtól.
Szerintem az idő segíthet rajta, hisz azért az egy hét kevés, azalatt nem túl könnyű szerelembe esni...Legalábbis nem mindenkinek.
Ez az én véleményem, próbálj meg türelmesen várni és megérteni őt :) Sok sikert! :)
1 hét alatt valóban nem lehet szerelembe esni...Már ha előtte nem ismertétek egymást, úgy értem.
Adj neki időt még és ne kérdezgesd állandóan h szeret e, stb.
Nem attól fogja érezni hogy szereted ha agyon puszilgatod szegénykét :S
Beszélgess vele, hallgasd meg a problémáit és érdekeljen tényleg :)
Szerezz neki néha 1-2 kellemes meglepetést akár tényleges ajándék formájában...
Érezze, hogy ő az első neked Puszit, csokólgatást ne erőltesd csak ha úgy adódik.
Eltelik 1-2 hét és ha tényleg működik a dolog akkor
érezni fogod amit szeretnél és ő is akarja majd a sok sok puszit :D
köszönöm szépen a gyors segítséget, az értelmesebbeketől, akik csak segíteni akartak..
amugy váltottam voltna már, ha nem ő lenne álmaim nője..
nagyon szeretem, de nem akarok váltani.. inkább kivárom azt az időt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!