Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek? 2 lány is szerelmet vallott nekem, mind a 2 tetszik, de nem tudom hogy mit tehetnék.
Érzel bármelyik iránt valamit szimpla tetszésen kívül? Ha nem, akkor hagyd egyelőre mindkettőt. Haverkodj velük, stb, aztán majd idővel alakul.
Ha meg valamelyik iránt érzel is valamit, nem csak azt, hogy de jó lenne megkefélni, akkor ott a válasz.
Bár az írásodból nekem az derült ki, hogy neked mindegy, ki az a lány, csak legyen valaki.
1.:Bármelyiket is választod, többé nem lesznek legjobb barátnők.
2.: Ha az első választod akkor jó lehet a kapcsolat, sok találkozás és beszélgetés, viszont a másiknak ez nagyon rosszul fog esni
3.: Ha a 2. lányt választod az sok fájdalommal járhat, mivel heti egyszer találkoztok csak. Ebben az esetben a másiknak ugyancsak nem lesz kellemes.
A megoldás az lehet ha megbeszélitek hármasban hogy mind a ketten járhatnak veled. Mivel úgyis legjobb barátnők, gondolom nem fog nehezükre esni "osztozni" rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!