Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választanom kell a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanom kell a szerelmem és az egyetem között, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Úgy érzem romokban az életem. Nagyon beleszerettem egy lányba nyáron de elkezdődött az egyetem és ez már nem középiskola, itt teljesíteni kell. Viszont ez a bizonyos lány nagyon időigényes. Elvárja hogy naponta 4-5 órát beszélgessünk és sajnos csak 2 hetente tudunk találkozni. Mindketten szeretjük egymást nagyon , tényleg nagyon,de ez így nem mehet tovább mert mindig kiakad mikor mondom neki hogy tanulnom kell, vagy át kell tennünk a találkozót másik hétre.

Mit tegyünk? Én nem akarok végetvetni a kapcsolatnak azt szeretném ha megértené hogy tanulnom kell ... de ez nem megy neki és így egyre lejjebb csúszok az állandó bőgéstől és feszültségtől.

Kérlek segítsetek , kérlek

19/F

2012. nov. 12. 10:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Amúgy meg most valahogy tök jó a kedvem mert megy a matek ^^ csak el ne felejtsem keddig amit most megtanultam. Nem tudom miért írom le ezt ide. De valahova, valakinek le kell írnom
2012. nov. 14. 11:19
 22/27 A kérdező kommentje:
Most megint rosszul érzem magamat, nem tudom mi van :( tiszta hullámvasút. Pedig délelőtt már azt éreztem minden jó lesz, megoldódik minden, de most meg megint megint lent. Nem tudok tanulni sem pedig kéne.
2012. nov. 14. 19:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Ma úgy vártam hogy beszélgessek vele, de nemhogy megvigasztalt volna, belémrúgott. Ennyi elég volt, megmondtam neki hogy így nincs értelme, ha így megy csak akkor legyen vége és otthagytam azzal hogy gondolkozzunk el mindketten hogy mit akarunk egymástól. Most folyton hívogat de nem veszem fel, mert akkor végkép nem tudok majd a tanulásra koncentrálni. Továbbra sem tudom miért írok ide, vagy hogy olvassa e ezt még egyáltalán valaki.
2012. nov. 14. 21:49
 24/27 A kérdező kommentje:
Most meg megint tök jól érzem magamat, tanultam egész nap matekot , habár még mindig vannak feladatok amiket úgysem fogok tudni megoldani, de ha még rászánom az egész hétfőmet meg lesz a zh elvileg. De nem akarok megint rosszul lenni :( remélem ma nem ültem fel az érzelmi hullámvasútra.
2012. nov. 15. 16:10
 25/27 anonim ***** válasza:

érdekes a másik szemszögéből látni ezt a dolgot ..

amúgy meglepő lehet, de telejsen normális, amit érzel, mindenkinek ilyen az első év, főleg, ha bme-s vagy. majd megszokod

szoktak terápiás célzattal naplót iratni a páciensekkel, ha jó érzés, nyugodtan írd ki magadból, akár ide, akár máshova, de biztosan találsz itt is olyat, aki meghallgat

2012. nov. 15. 16:35
 26/27 A kérdező kommentje:

Alakulnak a dolgok.

A matek zh-m egész jól sikerült és most el tudtam menni hozzá egymás után két hétvégén és jól éreztük magunkat :)

De most viszont szerintem nem tudunk találkozni 4 hétig, meg jövőhéten 6 zh-lesz (oké abból 2-3 ilyen alabi tárgy)

Aztán meg ugye vizsgák amiktől félek, főleg a matektól.

De hogyha terv szerint halad minden akkor úgy néz ki , hogy karácsonytól szilveszterig szabad mindenem és azt vele tudom tölteni! És aztán már csak 1 vizsga jan 9. és vége a szenvedéseknek erre a félévre :)

És miért ne jönne össze? Hiszen eddig is paráztam mindig, mégis sikerült minden. Akkor ezután miért ne lenne így?

Úgyhogy megpróbálok minden tőlem telhetőt, remélem sikerül.

2012. nov. 26. 11:06
 27/27 anonim válasza:
Mizu?
máj. 27. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!