Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanom kell a szerelmem és az egyetem között, mit tegyek most?
Úgy érzem romokban az életem. Nagyon beleszerettem egy lányba nyáron de elkezdődött az egyetem és ez már nem középiskola, itt teljesíteni kell. Viszont ez a bizonyos lány nagyon időigényes. Elvárja hogy naponta 4-5 órát beszélgessünk és sajnos csak 2 hetente tudunk találkozni. Mindketten szeretjük egymást nagyon , tényleg nagyon,de ez így nem mehet tovább mert mindig kiakad mikor mondom neki hogy tanulnom kell, vagy át kell tennünk a találkozót másik hétre.
Mit tegyünk? Én nem akarok végetvetni a kapcsolatnak azt szeretném ha megértené hogy tanulnom kell ... de ez nem megy neki és így egyre lejjebb csúszok az állandó bőgéstől és feszültségtől.
Kérlek segítsetek , kérlek
19/F
érdekes a másik szemszögéből látni ezt a dolgot ..
amúgy meglepő lehet, de telejsen normális, amit érzel, mindenkinek ilyen az első év, főleg, ha bme-s vagy. majd megszokod
szoktak terápiás célzattal naplót iratni a páciensekkel, ha jó érzés, nyugodtan írd ki magadból, akár ide, akár máshova, de biztosan találsz itt is olyat, aki meghallgat
Alakulnak a dolgok.
A matek zh-m egész jól sikerült és most el tudtam menni hozzá egymás után két hétvégén és jól éreztük magunkat :)
De most viszont szerintem nem tudunk találkozni 4 hétig, meg jövőhéten 6 zh-lesz (oké abból 2-3 ilyen alabi tárgy)
Aztán meg ugye vizsgák amiktől félek, főleg a matektól.
De hogyha terv szerint halad minden akkor úgy néz ki , hogy karácsonytól szilveszterig szabad mindenem és azt vele tudom tölteni! És aztán már csak 1 vizsga jan 9. és vége a szenvedéseknek erre a félévre :)
És miért ne jönne össze? Hiszen eddig is paráztam mindig, mégis sikerült minden. Akkor ezután miért ne lenne így?
Úgyhogy megpróbálok minden tőlem telhetőt, remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!