Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "Te sokkal jobbat érdemelsz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Te sokkal jobbat érdemelsz" ugye csak egy sablonos lekoptatószöveg?

Figyelt kérdés
Mert ha valóban így lenne, akkor miért nem akar valaki olyannal lenni aki szerinte annyire tökéletes,hogy jobbat érdemel?
2012. nov. 12. 08:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én nem akarnék olyannal lenni, aki jobbat érdemel. Az azt jelenti, hogy van valami, amit nem tudok megadni neki.

De amúgy ez tényleg csak egy lekoptatószöveg. Néha megvan benne a jó szándék is, nem mondom, de a szakítás valódi oka sokkal jobban érdekelne.

Jó szándék alatt azt értem, hogy a szakító a szakítás ellenére sem akarja letörni a másik fél önbizalmát (é.: "nem azért szakítok veled, mert párkapcsolatra alkalmatlan ember vagy, csak éppen mi nem illünk össze, olyan embert kell találnod, aki sokkal inkább hozzád való").

Viszont ez önmagában, még ha őszinte is, gyenge magyarázat, majdnem mindenki vágyik arra, hogy a konkrét okot is megtudja, mi volt a baj.

Nem beszélve arról, hogy sokan csak bedobják ezt a dumát, akkor is, ha nincs mögötte semmi.

2012. nov. 12. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát még ez is meglehet, hogy önbizalom hiányos. Csak ha én járnék egy szerintem bomba nővel, egyből elmúlna az önbizalomhiányom! És ez így is volt, amikor a párommal összejöttem. Inkább azt látom, hogy hazudik, vagy ha tényleg önb.hiányos, akkor átgondolatlanul saját maga alatt vágja a fát!

43F

2012. nov. 12. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan, hogy pasi mondta, és tényleg, őszintén és komolyan gondolta, nem csak lekoptatni akart (hozzátartozik, hogy már jó pár éve együtt voltunk, amikor ez történt). Előtte nagyon megbántott valamivel, aztán azt mondta, hogy én nem ezt érdemeltem, és lehet, hogy jobb lenne nekem olyannal, aki nem így bánik velem. Mire azt mondtam, hogy igaza van :D De utána még együtt voltunk 1,5 évig.
2012. nov. 12. 10:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Én így sosem használtam, h jobbat, mert én tökjó vagyok, és ezt tudom is magamról.

Én úgy használtam, hogy te másmilyen embert keresel. És nem kapcsolatban, hanem ha egy kiscsaj nagyon nyomult. Aztán felsoroltam, h tőlem mit nem kapna meg (szeretet, törődés, következő éjszaka, stb) aztán többnyire megdugtam őket :D

2012. nov. 12. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, általában kamu!

De!

Én is mondtam ilyet és komolyan is gondoltam. A srác nagyon szerethető volt, de nagyon nem illettünk össze, pedig mindent megtettünk ezért. És pocsék egy érzés volt, hogy nem tudtam úgy szeretni, ahogy lehetne, mert egyszerűen tűz és víz voltunk. Szívből mondtam ezt neki, mert tényleg úgy gondolom, hogy ő valóban olyat érdemel, aki ilyen szempontból jobb nálam, hiszen nem ennyire mások mint mi voltunk.

Tehát..90%-ban kamu, 10%-ban őszinte szerintem ez a mondat úgy általában az emberektől.

2012. nov. 12. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:

én már mondtam őszintén, nem szakítani akartam. az ő felelőssége, hogy ezt magára vállalja, vagy sem. tisztában vagyok az értékeimmel, nem vagyok önbizalomhiányos, de az előző kapcsolataim miatt vannak problémáim, amiken nem egyszerű túljutni. emiatt mondtam neki, hogy sokkal jobbna járna, ha találna olyat, aki mellett nem kell ezekkel a dolgokkal is megküzdenie, akivel sokkal egyszerűbb.

nekem viszont mondták már lekoptatásként. a srác megcsalt, majd mikor már bűntudata volt, a sok hányadék miatt, amit a képembe vágott, akkor jött ez a szöveg. undorító, szerintem nem létezik ember, aki ezt elhiszi

2012. nov. 12. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is éreztem már ilyet valakivel kapcsolatban, de eszembe se jutott, hogy ezt mondjam neki. Ha annak ellenére is engem akar, hogy jobbat is kaphatna, akkor én minek lázadozzak ez ellen? :)

Felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy elég jó-e hozzájuk az, akit választanak, ez nem az én feladatom, hogy jobbat érdemel-e...

Egyébként fordítva ez a srác is így érzi, hogy sokkal jobbat érdemelnék nála, de így hogy mindketten ezt érezzük, azt hiszem mindketten elégedettek vagyunk a másikkal :D

2012. nov. 12. 18:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is mondtam már, de csak azért mert titkon reméltem h kidob... Ergo: kamuduma
2012. nov. 12. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!