Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "Te sokkal jobbat érdemelsz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Te sokkal jobbat érdemelsz" ugye csak egy sablonos lekoptatószöveg?

Figyelt kérdés
Mert ha valóban így lenne, akkor miért nem akar valaki olyannal lenni aki szerinte annyire tökéletes,hogy jobbat érdemel?
2012. nov. 12. 08:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Gyáva pasik dumája. Vagy egyszerűen nem akarja megmondani, hogy nem tetszel neki.
2012. nov. 12. 08:47
 2/18 anonim ***** válasza:
vagy ez van.
2012. nov. 12. 08:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Japp... Ez egy kamu duma.

Viszont ha olyat mond a csaj, hogy te megérdemelsz egy olyat mint én, csak xy különbséggel... akkor az már lehet komoly gondolat.

(xy=a probléma ami miatt meghiúsult a kapcsolat...)

2012. nov. 12. 08:49
 4/18 ASOT ***** válasza:

Igen ez kamu duma.

Ez = nem szeretlek ágyő

2012. nov. 12. 08:50
 5/18 anonim ***** válasza:
Általában kamu, de velem is volt már olyan, hogy komolyan mondta nekem a nő. (Nem értettem vele egyet és meggyőztem. :-) )
2012. nov. 12. 08:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Ezt egyébként lány mondta...
2012. nov. 12. 08:54
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak azért hülye duma, mert mondjuk ha ÉN Angelina Jolie, vagy inkább Charlize Theron szemébe mondanék egy ilyet, akkor az valahogy talán érthető lenne! De ha tényleg együtt járnánk és ilyet mondanék bármelyiküknek, akkor ÉN lennék a világ leghülyébb pasija!!!

Tehát ez a legnagyobb hazugság, amit ember a másiknak mondhat!

Nem is biztos, hogy ezek után sajnálnod kell, hogy elválsz tőle ...

43F

2012. nov. 12. 08:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Csak egyet nem értek, annyiszor elmondtam, hogy akármi is az igazság, és hogy szerinte akármennyire is fájna nekem, még mindig könnyebb lenne nekem elviselni mint egy kamu dumát, és azért sem mondja el az igazat. Mi értelme van nem elmondani, nem érti,hogy ez jobban fáj mint akármilyen fájdalmas igazság? Nem értem én ezt..
2012. nov. 12. 08:59
 9/18 Hunter92 ***** válasza:
Ez egy nagyon gyenge és gyáva kamu duma, akár férfi, akár nő mondja. Ne foglalkozz vele, ha annyira sem tisztel, hogy megmondja az igazat, akkor arra sem érdemes a csaj, hogy egyáltalán rá gondolj.
2012. nov. 12. 09:26
 10/18 anonim ***** válasza:
jó kis felszínes vélemények ezek. Arra nem gondoltok észkombájnok, hogy önbizalom hiányos lehet a paraszt, aki mondja?
2012. nov. 12. 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!