Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nem borzalmas?
Figyelt kérdés
Manapság legyen pénzed, legyen kocsid, légy divat majom és persze légy bunkó és tádááá a csajok meghalnak érted. Persze a normális lány is beveszi a maszlagot és mese se kell máris vízszintben van, eredmény a normális palik le vannak sajnálva, és ők a luzerek! I love this world!!!!2012. nov. 11. 20:40
1/14 anonim válasza:
Az úgy jobban hangzana? Légy csóró, legyél dög unalmas keki színű ruhákban és legyél naivan, unalmasan, kiszámíthatóan kedves.
2/14 anonim válasza:
Nem, nekem teljesen megfelel. Talán lehet hogy én is pénzes, bunkó divatmajom vagyok. :(
3/14 anonim válasza:
Egy kutatást azért megnéznék már. De komolyan. Menj el egy este úgy ahogy szoktál, egy másik nap pedig a leírtak stílusában.
4/14 anonim válasza:
Nincs pénzem, kocsim, nem vagyok divatmajom és bunkó sem. Mégis döglenek utánam a csajok (na jó, a szagom miatt :Đ).
5/14 anonim válasza:
Na most jön a többi....
gyerünk!! Jöhetnek a páwás,a "jaj az összes nő krva" és a "nekem sose lesz barátnőm" válaszok :D
ulálááááá:DDDD
6/14 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék, hogy azok akik ilyeneket kiírnak, próbálták e már, hogy a leírt stílusban előadva magukat, több nőnek kellenek?
7/14 A kérdező kommentje:
Légy normál jövedelmű, öltözködj normálisan és elegánsan, légy jó fej és vicces, romantikus és ambiciózus annak ellenére hogy nincs a segged alatt verda.. nem jobban hangzik? Mi bajod a kedvességgel? Mert ha bunkóznak veled meg úgy ebszélnek mint a kutyával az jól esik neked? "Hello jó a s*, hát még a melled, kényeztetnélek, itt a kocsim nem megyünk nyugisabb helyre (megtörtént eset)"
2012. nov. 11. 20:45
8/14 anonim válasza:
Felejtsük már ezt a "páwát", nincs ilyen szó, agyamra mentek vele.
9/14 anonim válasza:
Az a borzalmas, hogy mennyi hozzád hasonló idióta írogat ide :D :D
10/14 anonim válasza:
"..naivan, unalmasan, kiszámíthatóan kedves"
így belegondolva tényleg nem túl szórakoztató, teljesen jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!