Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak van egy skorpió...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van egy skorpió a mellkasára tetoválva. Milyen lenne ha én is magamra tetováltatnám azt a skorpiót? : ) Normális válaszokat kérek. Létszíves indokoljátok is meg a válaszaitokat! : )

Figyelt kérdés

2012. nov. 10. 21:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

sztem sem kéne. miért?

gondolj bele, sok év múlva, férjhez mész (nem a mostani barátodhoz) és lesznek gyerekeitek. megkérdezik miért van ott a tetoválás. elég fura lenne elmagyarázni.

másrészről a terhesség alatt még hülyébben nézne ki a hasadon (valószínűleg deformálódna). illetve (sztem) ribancos is. (főleg a skorpió tetoválás. ugyan úgy mint például a tigris). egyáltalán nem csajos motívum.

2012. nov. 10. 23:04
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne egy másik ember miatt tetováltass magadra, mert az érzelmek, a körülmények nagyon gyorsan változnak, és mindig rá fog emlékeztetni.

Ha jelent valamit egy tetoválás, akkor van értelme. De azért, mert a pistának is ilyen skorpiója van, na azért nem érdemes.

2012. nov. 11. 01:12
 23/33 A kérdező kommentje:

21. válaszoló: most egy skorpióval mi a baj?

22. válaszoló: szerintem nem ribancos! : )

2012. nov. 11. 08:14
 24/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne érdemes. Gondolj bele, ha szakítotok a barátoddal és utána csak rossz érzést keltene benned, rá emlékeztetne és lehet, hogy még jobban fájna a szakítás. Vagy ha csúnya vége lesz a kapcsolatotoknak mondjuk megcsal vagy hasonlók, nem szívesen fogsz rá emlékezni. :)
2012. nov. 11. 16:47
 25/33 anonim ***** válasza:
"Létszíves"? gondolom az eszedért szeret a barátod
2012. nov. 14. 21:12
 26/33 anonim ***** válasza:

mi jelentése van a skorpiónak? barátodnak erről mi a véleménye? mióta vagytok együtt és hány éves vagy?

és amúgy is minden indokunkra kitalálsz vlmi választ.. akkor meg ha ennyire akarod csináltasd meg. Te megkérdezted, mi válaszoltunk.

2012. nov. 14. 21:14
 27/33 anonim ***** válasza:
Megpróbálom nem bántóan, normálisan megfogalmazni amit gondolok. Ez a tetoválás undorító. Nő vagy, egy nő ne tetováltasson már magára egy ronda bogarat, könyörgöm. Főleg ne a hasára, ugyan olyan, mintha az egyik melledre vagy a fenekedre akarnád varratni. Borzalmas. Elképzelem, ahogy otthon, a szerelmed, majd levetkőztet és ott bámul majd rajtad ez az ízeltlábú. Csinos nő vagy? Szépnek látod magad? Ha szabad ilyet kérdeznem, ne rondítsd el magad egy ilyennel.
2012. nov. 14. 21:32
 28/33 anonim ***** válasza:
szerintem ez a bugyi felé mászó rovar nagyon krvás. 25F
2012. nov. 14. 22:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem igazán tetszik a skorpió tetoválás, nem nőies, habár még a bokán eltudnám képzelni.:) Viszont ha mégis oda a csípődhöz szeretnél tetkót, akkor válassz inkább más motívumot, de ez csak az én véleményem. Egyébként szerintem romantikus a közös tetkó(csak ne név legyen :D)...mondjuk van egy film (A felhők fölött 3 méterrel), amiben a lány a srácnak a kezdőbetűjét tetováltatta magára, nagyon szép kacsgaringósan vagy hogy is mondjam :D na az nagyon tetszett.:)
2012. nov. 15. 14:22
 30/33 anonim válasza:
Miért ne varrnád fel? Ha valóban tetszik, és tényleg oda akarod, akkor szerintem semmi akadálya. Nem feltétlenül kell a barátodhoz kötni, ha szakítanátok esetleg. A tetoválások jók, hajrá! :D
2012. nov. 17. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!