Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak van egy skorpió...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van egy skorpió a mellkasára tetoválva. Milyen lenne ha én is magamra tetováltatnám azt a skorpiót? : ) Normális válaszokat kérek. Létszíves indokoljátok is meg a válaszaitokat! : )

Figyelt kérdés

2012. nov. 10. 21:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Figyelj, végül is egy skorpióról van szó, nem egy névről, mert az tényleg kicsit ciki lehetne egy esetleges más nevű partnernél :) viszont arról hogy mért van egy skorpió tetoválásod, mondhatnál róla akármit, azt meg nem hinném hogy a férfiak többségét zavarná, sőt, sokaknak még tetszene is szerintem.
2012. nov. 10. 21:49
 12/33 anonim ***** válasza:

Na, ott nem mutatna rosszul.

Ha önmagáért is tetszik az a skorpió, és biztos vagy benne, hogy esetleges szakítás után nem keltene benned rossz érzést, akkor csináltasd meg :)

2012. nov. 10. 21:49
 13/33 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább valami egyszerűbb diszkrétebbett csináltass oda,nekem nem tettszik. F/26
2012. nov. 10. 22:01
 14/33 A kérdező kommentje:
12. válaszoló: Igen,önmagáért is tetszik az a skorpió! : )
2012. nov. 10. 22:10
 15/33 A kérdező kommentje:
Itt van a skorpiónak a vázlata : ) : [link]
2012. nov. 10. 22:15
 16/33 tabaki ***** válasza:
A bemutatott grafika ronda, és szerintem a hasadat amúgy se csúfítsd el. Eléggé szemet gyönyörködtető az magában is, ha meg már nem lesz az, semmiféle ízeltlábú nem segít rajta. A lányok jobban meggondolhatnák, hogy hova tetováltatnak, Nekem a hát, váll, kar, esetleg külső comb kivételével nemigen jön be semmi -- ami eleve szemfogó, azon csak ront a tetkó. Ennek megfelelően utálom mellen, hason, tomporon, csípőn (a ribancrendszámmal pl. ki lehetne kergetni a világból, pont a legjobb látványt vágják haza valami jó gyökér grafikával).
2012. nov. 10. 22:21
 17/33 tabaki ***** válasza:
Én ugyan még az előző, elvontabb grafikáról beszéltem, de ez is elég tré, nem javaslom. Amúgy mit fejezne ki ez a skorpió az akármiden?
2012. nov. 10. 22:25
 18/33 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik..amúgy tetkóba sokkal szebb..ez csak a vázlatrajza! : )
2012. nov. 10. 22:32
 19/33 tabaki ***** válasza:
Lelked rajta, de azért gondold még át, hogy hova kerüljön.
2012. nov. 10. 22:53
 20/33 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy hol mutatna jól! :S
2012. nov. 10. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!