Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skorpió fiúk. Nektek milyen lányok jönnek be? Hogy kell titeket elcsábítani? ;)
Mint skorpió, nekem azok a lányok jönnek be, akik kedvesek, őszinték, értelmesek és jól érzem magam velük. A külső nem olyan fontos, de ha muszáj: aranyos arc, nem túl kövér, nem túl sovány (a modellalkat túl sovány!).
Ha gondolod, írhatsz privit :) 24/F
ha skorpió kell, legközelebb őt válaszd.
én csak egy csóró oroszlán vagyok, de azért elcsábíthatsz.
Külsőleg kb ilyen lányok a nyerők nálam: [link]
Perzse ettől eltérhet lehet fehér bőrű és szőke is vagy vörös stb.. az alkat ami hasonló legyen mint a képen a lánynak. Belső értékek szintén nagyon fontosak a humorérzék ha jó az már azért bizonyos intelligenciát feltételez, de mint már előttem is mondták itt mások a tucat dolgokat nem kedvelem én sem. Az ész és a talparaesettség fontos a hűség és az egyéniség. Dióhéjban ennyi így hirtelen!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. :)
Láttam egy ilyen kérdést, csak vízöntő fiúkra vonatkozóan és gondoltam felteszem, de nem is hittem, hogy ilyen jófej válaszokat kapok. Köszi. :)
Én is úgy tapasztaltam, hogy a skorpiók nagyon érzékenyek. :/ Sajna képesek olyanon is megsértődni ami csak csipkelődés. De imádom őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!