Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akit nem szolgálnak ki állandóan és nem kell helyettük dönteni akit nem kell irányitani?
Igazából képes vagyok , képes lennék oldalakon át órákon át erről beszélni hozni érveket és ellenérveket, de te így érzed jól magad te egy ilyen jellem vagy! Amin nem is kell változtatni és nem is fogsz (tudom)
ÉS ezt vagy elfogadja egy pasi vagy nem.
(úgy értem hogy aki a párod akarna lenni)
Pontosan. :)
De ahogy látod, próbálok egyre előzékenyebb lenni, s azt vettem észre, minél önállóbb, határozottabb vagyok, annál kevésbé esik nehezemre.
Komolyan írtam, hogy tényleg semmi szükségét nem érzem, hogy bárkit is irányítsak.
(Annak sem soha nem is éreztem, hogy engem irányítsanak- úgy látom, sok nő és férfi esetében puszta formaság, vagy ellenkezőleg, minél inkább hangoztatja a nő, hogy neki irányító férfire van szüksége, annál inkább meg akar szabni neki minden apróságot. Túlzott függőség? Gyengeség? Benne lehet ilyen is, de felőlem lezárhatjuk a témát). :)
Azt hiszem, valami bölcs írta, hogy mindennek megvan az ára- ebben az értelemben is.
Ha valakire átruházod az életeddel kapcsolatos döntéseket, valószínűleg tudni akarsz minden lépéséről, talán betegesen figyelni fogod, befolyásolni próbálod.
Ha valakit a "szolgáddá" teszel, szintén függeni fogsz tőle, aprólékosan figyelemmel kell követned, gondoskodnod kell róla.
Egyik esetben sem maradhatsz szabad.
Persze, a kapcsolatok gyakran kölcsönös szimbiózisra épülnek.
24-es, ez például érdekes (nekem! ne értsd félre) hogy te ízesíted neki amit iszik?
Nem rád írom, de megjegyzem, hogy ilyesmivel viszont bizonyos nők vissza szoktak élni, épp a barátom mesélte. Nem hagyják a férfinek, hogy "kiszolgálja magát", mivel a nő ettől reméli, hogy a férfi függő helyzetbe kerül tőle.
Először az édesanya, később a barátnő-feleség által rém sok férfi teljesen önállótlan lesz.
Ilyenkor gyakran már minden dologban átruházzák a döntést a nőre (milyen zoknit húzzon, mit egyenek, mit vegyenek, hová menjenek, stb)
15:06.
Igazából, mindig lesznek olyan nők akik azért mert eltartják őket a 2 szép szemükért befogják a szájukat és azt teszik amit a pasi mond.
ÉS ami MONDTÁL olyan is van akit eltartanak napi 100 ezreket elvernek plázákban és ők irányítják a párjukat.
ÉS lesznek mindig is papucs pasik is (mert aki papucs az nem férfi) az csak fiú vagy pasi.
Ezek itt anyuci pici fiai, meg azok akik hálát adnak az égnek h végre van egy nő akinek kellek és bármit megtesz neki.
Egyre kevesebb a "FÉRFI" és a "NŐ" és egyre kevesebb az aki tisztában van a jelentőségével.
De látom te tisztán átlátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!