Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki nem rohadék?
Szia!
Nekem is összetörték párszor, de bízni kell benne, hogy találsz egy aránylag normálisat. Tökéletes nincsen, de van azért lehet találni olyat aki viszonylag normális.
Szia
Én fiu vagyok és nekem is összetörték a szivem,majd belehalok és a legrosszabb hogy nem tudom miért szakitott pedig olyan jol megvoltunk
Nekem is már párszor összetörték a szivemet:(
de valaki mindig jött aki a databokat összeillesztette, és azt a valakit is megtaláltam aki összeragasztotta VÉGLEG...:) egy pasi miatt ne legyél leszbi, a lányok is összerörik a fiúk szivét, sajnos ilyen az élet. nem szabad egy baromnál leragadni...:D:D:D
CSAKAZÉRT IS MUTASD MEG NEKI, HOGY MIJEN BOLDOG VAGY TE NÉLKÜLE...:d:d:d
Hát remélem,hogy létezik...mert eddig még nem találkoztam össze vele!
Az biztos,hogy a csalódások által sok tapasztalatot lehet összegyűjteni,és jobban figyel az ember...De néha már túl jól is!
Én azért már nagyon várom azt a normális pasit!!:)))
De sajna egyre kevésbé hiszek benne,minél több pasival találkozom...Tudom,ez negatív tapasztalat,de igaz...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!