Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen összezavarodtam.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lassan 3/4 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
De olyan,mintha 2 személyisége lenne.
-Néha akármilyen kedves vagyok,lesz.r,nem hagyja,hogy megcsókoljam(vigyorog,mint egy ovis)..
-Néha pedig a nyakamba ugrik,és addig csókolózunk,amég sebes nem lesz a szánk (najó,ez erős túlzás ;)
Van,hogy az előbbiért úgy kér bocsánatot,hogy a nyakamba ugrik,és a nyakamba bújva mondja,hogy "úgyszeretlek!!" Ez egyébként,fantasztikus érzés...
Kort nem írok,de nem a 12 évesek táborát gyarapítjuk,tinik vagyunk.
Szerintetek??
2012. nov. 7. 23:52
1/3 anonim válasza:
2 opció van.
1. A barátnőd valóban nő. A nőknek pedig vannak ilyen dolgaik.
2. Valamiféle szintetikus drogot használ, amitől hirtelen hangulatváltozásai vannak.
2/3 anonim válasza:
Döntsd el, hogy szereted-e vagy sem. Ha igazán szereted akkor elviseled a dilijeit.
3/3 A kérdező kommentje:
Najó:14 évesek vagyunk.Drog 100%-osan kizárva.Az,hogy mikor nő,az más kérdés,olyankor énis megértem,ha kiakasztó.
2012. nov. 7. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!