Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek ilyen helyzetben?
Nem kéne kínozni azokat a lányokat akikről tudod, hogy tetszel nekik, csak azért hogy bevallják. Főként ha nem tetszik neked a lány.
Mint az én helyzetem most.,Nem akar semmit a fiú és mégis szemez hónapok óta. Minek? Vagy akar?
jajj fiúk!!!!!!!!!!!!!!! és még ti nem értitek a nőket! nem kéne nektek se kavarni! :)))
jah :))))
azt hittem már a fiúk tesznek fel ilyen kérdést!
NEKÜNK SZABAD!
Hát ha tudom h tetszem neki akkor:
1.és nekem nem tetszik, akkor egyszerűen leszarom, nem érdekel.
2.és nekem mondjuk tetszik annyira h meghúznám, akkor kerek perec odamegyek és megmondom neki, h toljuk azt jóvan.
3.ha viszont nem csak h tetszik, de még többet is érzek iránta akkor direktbe nem vallok be semmit, megpróbálok először bizalmi légkört teremteni, összebarátkozni vele(itt ugye nem áll fenn a friendzone veszélye,mert ugye tetszem neki.) aztán szép lassan összejövünk, először kap tőlem egy puszit,majd még 1et, 100at;),és aztán csók...stb
Nagyon szép választ adtál :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!