Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szerelmesek lennétek el tudnátok fogadni, hogy a párotok jehova tanúja?
"mert szerintük csak jehova alkothatta meg kereknek,mert ha a mosógépbe beraksz egy csomó legot az sem áll össze kerekké ...ezzel jött az apja..."
Jéééééééééééééézusom!!! :D :D :D :D :D
Én azt bírom, mikor közlik, hogy ők kiváltságosok, és kötött létszámú ember üdvözülhet csak (aminél már most túlléptek a szekta tagjai).
Egy családtag, aki hajlandó velük szóba állni (mi párommal mindig elzavarjuk őket), meg szokta kérdezni, hogy ő ha már úgysem üdvözülhet, akkor minek csatlakozzon? Soha nem tudnak értelmes választ adni, csak hebegnek-habognak :D
Szar lehet, hogy szerelmes vagy belé, én akkor léptem volna le, mikor a srác közli velem, milyen családból származik...Te is jobban jártál volna.
A #10-es elég jól vázolta. Amúgy amit az 1-es pontba az is egy megoldás, de ha valaki nem Jehováért lesz Jehova Tanúja, hanem másért, akkor lehet nem szereti szívből Jehovát.
Egy tanú tényleg jól teszi ha tanúval ismerkedik. „Eszes az, aki látja a bajt, és elrejtőzik” (Példabeszédek 22:3)
Annak pedig csak örül egy tanú ha - a ti szavatokkal élve - "bolond"-nak titulálják. "Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;" (1 Kor 1:27)
egy szintén "bolond lány"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!