Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nagyon szerelmesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szerelmesek lennétek el tudnátok fogadni, hogy a párotok jehova tanúja?

Figyelt kérdés
A barátom családja is az,de én nem szeretnék az lenni és ők szerintem nem fogják ezt elfogadni. A párom pedig gyerekkora óta ezt a neveltetést kapta. Viszont mindketten nagyon szeretjük egymást...

2012. nov. 7. 11:02
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
de olyan dolgokrol beszéltek nekem,amiket alá lehet támasztani tudományosan. pl h a föld miért kerek...mert szerintük csak jehova alkothatta meg kereknek,mert ha a mosógépbe beraksz egy csomó legot az sem áll össze kerekké ...ezzel jött az apja...
2012. nov. 7. 12:04
 22/42 anonim ***** válasza:
8%
Menekülj az olyanoktól akik ilyenekkel érvelnek. (Főleg ha csak úgy a semmi rántják elő a témát)
2012. nov. 7. 12:05
 23/42 anonim ***** válasza:

"mert szerintük csak jehova alkothatta meg kereknek,mert ha a mosógépbe beraksz egy csomó legot az sem áll össze kerekké ...ezzel jött az apja..."

Jéééééééééééééézusom!!! :D :D :D :D :D

2012. nov. 7. 12:05
 24/42 A kérdező kommentje:
ma: 12-02-nek üzenném... h igen gondolkodtam ezen. viszont én ha őt választom akkor pedig az én saját családom ellen fordulok,mert mi nem vagy JT-ék!!! ugyanez fordítva is... és miért gyakoroljam az ő vallásukat csak azért mert ők azok...én én vagyok...és majd én eldöntöm h mit szeretnék,tiszta szivből szeretem a barátomat,de az magánügy h mibe hiszek. és ettől függetlenül ugyanolyan jó embernek tartom magam mint bármely vallásos!!!!!!!!!!!!!!
2012. nov. 7. 12:07
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

Én azt bírom, mikor közlik, hogy ők kiváltságosok, és kötött létszámú ember üdvözülhet csak (aminél már most túlléptek a szekta tagjai).

Egy családtag, aki hajlandó velük szóba állni (mi párommal mindig elzavarjuk őket), meg szokta kérdezni, hogy ő ha már úgysem üdvözülhet, akkor minek csatlakozzon? Soha nem tudnak értelmes választ adni, csak hebegnek-habognak :D

Szar lehet, hogy szerelmes vagy belé, én akkor léptem volna le, mikor a srác közli velem, milyen családból származik...Te is jobban jártál volna.

2012. nov. 7. 12:08
 26/42 anonim ***** válasza:
Nem, mivel akkor nekem is azzá kellene lennem. Ismertem pár személyt, beszélgettem is velük, nekik elég sok vallási dolguk van, aki befolyásolja az életüket, nemcsak vasárnapi hívők.
2012. nov. 7. 12:09
 27/42 A kérdező kommentje:
Ja és arra h nem kényszeríthetem h engem válasszon.... erről annyit h most se én kényszeritem a dolgokat..ők kezdték a téritgetést felém....... a szülei!!!!!
2012. nov. 7. 12:10
 28/42 anonim ***** válasza:
Lego?? Az összes többi bolygó is kerek. Ja meg állítólag feltámadunk és a Földön fogunk élni, mindenki elfér majd...na, mindenre van előre gyártott magyarázat
2012. nov. 7. 12:12
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el sürgősen, mert aki jehovás, az nem lehet normális ember!
2012. nov. 7. 12:31
 30/42 anonim ***** válasza:
60%

A #10-es elég jól vázolta. Amúgy amit az 1-es pontba az is egy megoldás, de ha valaki nem Jehováért lesz Jehova Tanúja, hanem másért, akkor lehet nem szereti szívből Jehovát.

Egy tanú tényleg jól teszi ha tanúval ismerkedik. „Eszes az, aki látja a bajt, és elrejtőzik” (Példabeszédek 22:3)

Annak pedig csak örül egy tanú ha - a ti szavatokkal élve - "bolond"-nak titulálják. "Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;" (1 Kor 1:27)

egy szintén "bolond lány"

2012. nov. 7. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!