Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nagyon szerelmesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szerelmesek lennétek el tudnátok fogadni, hogy a párotok jehova tanúja?

Figyelt kérdés
A barátom családja is az,de én nem szeretnék az lenni és ők szerintem nem fogják ezt elfogadni. A párom pedig gyerekkora óta ezt a neveltetést kapta. Viszont mindketten nagyon szeretjük egymást...

2012. nov. 7. 11:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%
nem ez kizáró ok, vagy a szekta vagy én.
2012. nov. 7. 11:37
 12/42 A kérdező kommentje:
Én voltam náluk és normálisak voltak velem. most már elkezdték mondogatni,h náluk mi a szabály,meg elkezdték az én katolikus vallásom ellen beszélni stb. A barátommal már lefeküdtünk régóta...de ő attól függetlenül ugyanugy akarja a vallását.az apjáék nem tudnak arról h volt köztünk több. 3 éve járunk. 22 évesek vagyunk. csak rossz mert olyanokba kérdez az apja amihez semmi köze,ami csak a páromra és rám tartozik...
2012. nov. 7. 11:39
 13/42 anonim ***** válasza:
24%

Figyelj, le lett írva.

Ezen nincs mit gondolkozni.

Ez nem egy vallás, ez egy elb*szott, beteges szekta.

Vagy kilép a fiú és élhettek normális életet, vagy meneküjl el minél hamarabb...

2012. nov. 7. 11:41
 14/42 A kérdező kommentje:
hogy tudnám meggyőzni h engem válasszon? az apjáék úgyis befolyásolják majd...
2012. nov. 7. 11:48
 15/42 anonim ***** válasza:
39%

Ha már lefeküdtetek egymással és ez valamelyik úgynevezett "vén" fülébe jut,akkor a párodat kizárják a gyüliből.Nem igaz szívvel vallja a tanúságot,mert akkor nem tette volna ezt meg.

Az,hogy a szülei normálisan viselkedtek veled,tipikus tanú viselkedési forma.Így húzzák el a szád előtt a mézesmadzagot,hogy ők milyen jók,nem ítélkeznek senki felett,stb.Ezeket csak azért csinálják,hogy hátha leülsz velük Bibliát tanulmányozni,hiszen azt látod,hogy ők milyen kiegyensúlyozottak,nyugodtak,békések,és ezt mind a Bibliának köszönhetik.Szóval,ők ezt hiszik,és remélik,hogy Te majd ez a látszat alapján hajlandóságot mutatsz majd a tanulmányozásra.

2012. nov. 7. 11:50
 16/42 anonim ***** válasza:
Nem kell meggyőzni, ezt neki kell eldöntenie.
2012. nov. 7. 11:54
 17/42 A kérdező kommentje:
igen...mert utoljára amikor ott voltam már a bibliával jöttek...én pedig nem mertem azt mondani h nem érdekel,mert akkor biztos megutálnának...igy is 3 éven keresztül tudomást se akartak rólam venni... nemtudom mit tegyek...
2012. nov. 7. 11:54
 18/42 anonim ***** válasza:
Valszeg sehogy. Megszívtad. Egyébként minden szekta így kezdi. Mosolygás kis kritika, magánéletbe turkálás. A JT-nak nagyon nagy megfelelési kényszerük van (istennek). Ha eljön az idő amikor már nem tűrik,hogy nem vagy JT akkor választani kell és félő ha a lány igaz hivő, akkor "Isten-t" választja. Vagy téged választ és kitagadják (fordul elő ilyen, sok bigott vallásos családba)
2012. nov. 7. 12:01
 19/42 anonim ***** válasza:
26%
Attól, hogy kifordítják a bibliát, meg nagyképűen kijelentik, hogy ők értelmezik jól (és aki nem olvassa, az eleve nem is lehet jó ember...), továbbra sincs közük a kereszténységhez... :D
2012. nov. 7. 12:01
 20/42 anonim ***** válasza:
41%

Téged válasszon...Hú...

Nézd,ha saját magától nem lép ki abból a közegből,akkor Te nem erőltetheted rá a saját akaratodat.

Nagy valószínűséggel ha kilép és Téged választ,akkor a szülei kitagadják őt.

Ezt a párod nagyon jól tudja,és nem akarja a biztos pontot azaz a szüleit elveszíteni.

Tudod kérdező,azt is meg kell kérdezned magadtól,hogy mi lesz akkor,ha valami miatt szakítani fogtok?

Milyen lesz a lelkiismereted akkor,amikor ő egyedül lesz,magányosan,és a szüleihez sem mehet!?

2012. nov. 7. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!