Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A karrier vagy egy bontakozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A karrier vagy egy bontakozó párkapcsolat éri meg jobban, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nos, a helyzet az, hogy nehéz döntés előtt vagyok. Még csak 18 éves vagyok, de nem sok tapasztalatom van párkapcsolat ügyben, annyi a helyzet, hogy egy régi fiúismerősöm nagyon szimpatikus, még nem vagyok szerelmes, de úgy érzem szívesebben megismerném közelről, Ő útszintén így van ezzel. Anyukám egyik jó kollégájának a fia, akivel eddig csak köszönőviszonyban voltam, mostanában azonban keresi a társaságom, meg én is jól érzem vele magam. Szóval alakulgat, csakhogy! Én kint dolgozok a Egyesült Királyságban (Anglia) egy gyárban vagyok alkalmazott és most még pár napig Magyarországon vagyok, de hamarosan indul vissza a gépem és újra munka vár. Mindig is szerettem volna kint dolgozni, szeretem Angliát, meg jó érzés, hogy tudok helyezkedni, karriert építgetni már 18 évesen, de most valahogy megingott velem minden, mert a szívem nagyon hazahúz, hogy maradjak a fiúval, de egyszerűen képtelen vagyok dönteni. Lehet, ha ez tetszem akkor vége az egész életemnek kint, szóval tanácsra lenne szükségem, ti mit tennétek a helyemben? A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Azt tudom, hogy sok mindenről lemaradok mert hamar fel akarok/akartam nőni, de lehet ha elkezdtem, most maradjak is inkább ennél és menjek vissza? Szerintetek?
2012. nov. 6. 07:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Már bocsi utolsó, de akkor te egy jó nagy... vagy! khm...elnézést, de:

"Ez a média sugallta "valósítsd meg önmagad", csinálj előbb karriert, mert csak a pénz a fontos mozgalom..."

Igen, talán van is benne valami, de őszintén, ha sikeres már most, vagyis nem tudom mennyire keres jól, de a lényeg, ha már most el tud helyezkedni egyedül külföldön, miért adna fel mindent egy hímneműért, aki még csak nem is komoly neki? És jesszus, a kettő nem zárja ki egymást, 18 éves nem 100, még simán lehet 1000 pasija, ha kell neki. Ez nem a média diktálta világ, hanem a kulcs, hogy lehessen valaki, hogy teljen neki amire kell és szerintem jó, ha ilyesmire nevelik az ember lányát, mert így legalább életképesebb lesz, mert van ami ösztönözze...na jó eltértünk a tárgytól, kérdező, úgysem a mi válaszaink miatt fogsz dönteni, legalábbis remélem, de ha az eszedre hallgatsz, jobban jársz. Sokan bevertük már a fejünket a szerelem miatt, hidd el, nem éri meg. Majd ha pár év múlva sikerül megvalósítanod mindent, meglátod milyen hálás leszel magadnak, biztos háttérrel könnyebb jó kapcsolatot kialakítani valakivel!

2012. nov. 6. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:
...és ettől eltekintve kívánom, hogy tudj rendes döntést hozni, akárhogyan is fogsz!
2012. nov. 6. 09:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nos, nem bank robbantás az állás, de tény és való, hogy nem panaszkodom, egymagamra jut bőven, mert ugye egyedül vagyok úgy...oké, azt hiszem hosszas megfontolás lesz, de inkább maradok a karriernél, elég sok igazság van mindenki válaszában! De jöhetnek még vélemények, szívesen olvasom!
2012. nov. 6. 09:24
 14/19 anonim ***** válasza:

11-es. Én csak leírtam a véleményemet, nem értem, miért kell személyeskedő stílusban kezdeni a mondandódat, és minősíteni engem úgy, hogy nem is ismersz.

A véleményemet továbbra is fenntartom, hogy még egy kialakulóban lévő kapcsolat is fontosabb, mint akármilyen karrier. Ökológiai példát hozva az csak egy forrás, csak egy eszköz, és aki egy eszköz által definiálja magát, ott szerintem valami nem stimmel. Inkább a cél az, ami jobban definiálja az embert. Persze a kérdezőnek magának kell eldöntenie, hogy a boldogtalan gazdagságot vagy a boldog párkapcsolatot tűzi ki maga elé, mint célt. Érdekes, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a karrierista embereknek kisebb az esélyük a boldog párkapcsolatra.

2012. nov. 6. 09:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Karrier, egyértelműen. Én jártam egy pasival, alig tanultam míg vele voltam, veszítettem egy évet miatta és utána dobott! Ennyit erről!
2012. nov. 6. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
11-es vagyok! Sajnálom, nem akartalak megbántani, csak az én szemszögemből a karrier fontosabb, biztosan megvan ennek a maga miértje, azt most kár boncolgatni miért. Szerintem viszont a siker és a párkapcsolat együtt a jó, de nem mászunk bele mélyebben, béke! Ki így gondolja, ki úgy! Kérdező, tapasztalatokat, tanácsokat meghallgathatsz, de mint látod mindenki mást gondol, ez a döntés csakis rajtad áll. Ülj le egy papírt magad elé rakva az asztal elé és írd le miért jobb ez a választás, mint az és a végén döntésre jutsz! Továbbra is kívánok minden jót!
2012. nov. 6. 10:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Ma 10:01! Nos, igen itt belementek a többiek a karrier témába, valóban betanított munkás vagyok, viszont azt ígérték, feljebb is tudnak ajánlani, ha majd úgy alakul, azonban nem szeretném. De! Akkor is, ennyi évesen, ennyi pénzért még mindig megéri kint maradnom és nem álmaim munkája ez, van egy célom, egy tervem amit csak akkor tudok véghez vinni, ha most kapom a fizumat amit szépen félreteszek, hogy legyen elég pénzem az említett dolog megvalósítására! Szóval nem ilyen munkakörben fogok dolgozni, de a mostani pénzlehetőség segít, hogy folyamatosan profitáljam a leendő dolgot, amit szeretnék. És emellett még boldog vagyok, hogy addig is kint lehetek. Azt hiszem inkább maradok ennél a tervnél, a szerelem várhat. Köszönöm mindenkinek a segítségét!
2012. nov. 6. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, így már érhetőbb. Szóval nem gyári munkás akarsz maradni, csak kell pénz, hogy támogasd amit szeretnél. Jól van, akkor csak hajrá, szorítok! Béke! :)
2012. nov. 6. 10:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan! Még 2 évem van érettségiig...
2012. nov. 6. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!