Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karrier vagy egy bontakozó párkapcsolat éri meg jobban, ti mit gondoltok?
Már bocsi utolsó, de akkor te egy jó nagy... vagy! khm...elnézést, de:
"Ez a média sugallta "valósítsd meg önmagad", csinálj előbb karriert, mert csak a pénz a fontos mozgalom..."
Igen, talán van is benne valami, de őszintén, ha sikeres már most, vagyis nem tudom mennyire keres jól, de a lényeg, ha már most el tud helyezkedni egyedül külföldön, miért adna fel mindent egy hímneműért, aki még csak nem is komoly neki? És jesszus, a kettő nem zárja ki egymást, 18 éves nem 100, még simán lehet 1000 pasija, ha kell neki. Ez nem a média diktálta világ, hanem a kulcs, hogy lehessen valaki, hogy teljen neki amire kell és szerintem jó, ha ilyesmire nevelik az ember lányát, mert így legalább életképesebb lesz, mert van ami ösztönözze...na jó eltértünk a tárgytól, kérdező, úgysem a mi válaszaink miatt fogsz dönteni, legalábbis remélem, de ha az eszedre hallgatsz, jobban jársz. Sokan bevertük már a fejünket a szerelem miatt, hidd el, nem éri meg. Majd ha pár év múlva sikerül megvalósítanod mindent, meglátod milyen hálás leszel magadnak, biztos háttérrel könnyebb jó kapcsolatot kialakítani valakivel!
11-es. Én csak leírtam a véleményemet, nem értem, miért kell személyeskedő stílusban kezdeni a mondandódat, és minősíteni engem úgy, hogy nem is ismersz.
A véleményemet továbbra is fenntartom, hogy még egy kialakulóban lévő kapcsolat is fontosabb, mint akármilyen karrier. Ökológiai példát hozva az csak egy forrás, csak egy eszköz, és aki egy eszköz által definiálja magát, ott szerintem valami nem stimmel. Inkább a cél az, ami jobban definiálja az embert. Persze a kérdezőnek magának kell eldöntenie, hogy a boldogtalan gazdagságot vagy a boldog párkapcsolatot tűzi ki maga elé, mint célt. Érdekes, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a karrierista embereknek kisebb az esélyük a boldog párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!