Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagálnátok erre?
Ma van a szülinapom. Hétvégén kérdeztem a barátomtól (2éve vagyunk együtt), hogy ráér-e megünnepelni? Azt mondta, hogy ma biztos nem, mert sok előadása lesz, és holnap ZHzik is. Annyira "elfoglalt volt, hogy egy smst vagy egy telefont sem tudott megejteni. Közben pedig sorra kerülnek fel a képek FB-ra, amik ma délután készültek:
-A haverjával moziba voltak
-A kedves csoporttársnőivel söröztek stb.
Az ajándékot odaada hétvégén, mikor a szüleim, és gondolja, ezzel le vagyok rendezve.
Jogosan vagyok mérges rá? Sűrű programjai között nem érdemeltem volna meg egy 2 szavas smst sem? :(
Ti hogy reagálnátok?
Isten éltessen sokáig!!!
a barátodtól ez tahóság volt. jogosan vagy mérges
Nem lány vagyok, de ez téll f*szság...
(De am a képek tuti aznap délután készültek és nem csak akk kerültek fel?)
És szerintem teljesen normálisan vagy kiakadva én is kilennék...
Tippem nincs mert nemtudom mennyire nagy a kapcsolatotok, de ezt feltétlen beszéld meg vele.
Jogos a dühöd. Egy 2 eves kapcsolatban elvarhato ez a tenyleg minimalis figyelem es kedvesseg.
Ugy reagalnek:
1. ha dühömben tennem, akkor azt mondanam: Te bunko, erzeketlen ösember es otthagynam, hadd gondolkozzon.
2. ha eretten akarok viselkedni, nem kicsit hisztizni meg bocsanat kerest, megbanast eröszakolni, akkor eretten, meg mondom neki, hogy ez nem tetszett, es kurwara megbantott, majd ha nem mond megfelelö valaszt, indokot stb..akkor az 1. variacio lep eletbe
Minden keppen tessek megertödni.
Boldog születésnapot!
Szerintem csináld meg te is ugyanezt vele. Azt kapja, amit ad.
Valószínûleg nem vagy elég fontos neki az smshez, nincs ezzel semmi gond!
Most azt kell csinálnod, vagyis ugyan ezt kell csinálnod, hátha észre veszi magát, viszont ha nem, akkor ennyit ért ez a NAGY NAGY SZERELMI KAPCSOLAT.
Biztosan ma készültek a képek. Hát nem kicsit vagyok megsértődve. Én hetekkel a szülinapja előtt már arra készülök, tervezem h tökéletes legyen. Én ezt nem vártam el tőle soha. Sőt, ha tényleg annyira elfoglalt, ne találkozzunk, majd bepótoljuk. De hogy egy telefont vagy egy smst se érjek meg.. :(
A legfájóbb az egészbe, hogy azoknak, akikkel a délutánt töltötte, eszébe jutottam. Neki nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!