Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok errol a helyzetr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol a helyzetrol (a parom es koztem)? (mindennapi konfliktusok)

Figyelt kérdés

Most leirok egyet a sok kis apro konfliktus kozul amik nelkul annyival szebb lenne az elet. Nem mondom el melyik fel vagyok, kivancsi vagyok az elfogulatlan velemenyetekre: A par egyik tagja A a masik B.

A es B felkelnek, minden szep es jo, belekezdenek egy jo kis reggeli filmnezesbe. A-nal vagyunk, most koltozott abba a lakasba ahol a tortenet jatszodik ezert csak egy tanyer van es alig van evoeszkoz, tehat meg minden kezdetleges allapotban van. A megehezik, kimegy reggelit csinalni mikozben B tovabb nezi a filmet. A visszajon ket szendviccsel egy tanyeron es mondja B-nek hogy az egyik az ove. B megkoszoni es nyulna erte amire A: "na ne, morzsas lesz az agy, varj amig megeszem utana megkapod a tanyerral egyutt". B megsertodik, A nem erti. B volt sertodekeny ertelmetlenul vagy A vol bunko?

Ilyen es ehhez hasonlo konfliktusokat szorozzatok meg mondjuk 300al mert A es B nem talalkoznak mindennap. Bnek le kene nyelnie a (velt) serelmeket vagy A-nak kene mashogy viselkednie?

2012. nov. 5. 15:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ok. Van Anak lakotartsa akinek van tanyera, de a tavolleteben nem akarta elvenni. (kiegeszites) B ervei: 1. elvehette volna a tanyert mert A lakotarsaval jo haverok es szoktak ilyet csinalni, vagy ha nem akkor A kozepre tehette volna a tanyert mert B szerint akkor ehettek volna ketten egyszerre ha mar A csinalt neki is es Bnek nem kellett volna vegigneznie ehesen ahogy A elotte megeszi a dolgot. B tisztasag maniasnak tartja At es nem nyulhat semmihez a konyhaban mert A nagyon szigoruan veszi az enyem-tied es a tisztasag fogalmat. Magyarul B csak A-n keresztul reggelizhet.

A ervei: mert nem tud B varni egy percet, kapott reggelit, A keszitette el es o mar elkezdte megenni, Bnek csak egy percet kellene varnia.

B tudna 1 percet varni de szerinte ez nem errol szol, A szerint ez semmi masrol nem szol es nem is erti mi B baja es B mert haborodott fel feleslegesen.

Arnyaltam kicsit? :)

2012. nov. 5. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem sem esne jól, ha a másik azt mondaná, hogy várjak, amíg megeszi és utána odaadja tányérostul. Ha már ágyban kajálunk, akkor benne van a pakliban, hogy morzsás lesz. Elfogulatlan volt. 21/L
2012. nov. 5. 16:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Tisztazzuk: a kerdes nem az hogy hulyek vagyunk-e, koszonjuk tudjuk. Hanem az hogy ez egy tejlesen mukodokepes kapcsolat lehetne (szerintem, bar ezek a veszekedesek talan ennek az ellenkezojet jelentik). Tele jo dolgokkal minden teren. Viszont ezek a veszekedesek napi szintuek es a felallas mindig nagyjabol azonos. B megsertodik A-ra es bunkonak tartja. Ez egy aktualis pelda, gondoltam tenyleg szeretnek tisztan latni hogy ebben most pont kinek volt inkabb igaza. Koszonom az igenyes valszokat.
2012. nov. 5. 16:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Sztem nem az a lényeg kinek van igaza, inkább az,hogy meg tudjátok e beszélni és változtatni,hogy a kapcsolat ne menjen gallyra pitiáner viták miatt. Ehhez elég ha az egyik belátja,hogy min kéne változtatnia,a másik automatikusan változik hozzá:) Csak az egyiknek legyen több esze ehhez:P
2012. nov. 5. 16:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy egyikunk se kot konnyen kompromisszumot es ha van vita ez egy hulye jatszma lesz, hogy melyikunk enged elobb illetve melyikunk kezdemenyez bekulest elobb. Es az egyikunk kemenyebb mint a masik es mindig a masik adja be a derekat, de idegesiti kozben, ezert a piti vitak hatvanyozodnak, mert az egyiknek keseru szajize marad az ilyen egyenlotlensegek miatt es minden piti konfliktus egy korabbira emlekezteti es igy tovabb.
2012. nov. 5. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Véletlenül sem derül ki a leírásból, hogy te A vagy B személy vagy-e...
2012. nov. 5. 17:19
 17/17 A kérdező kommentje:
akkor melyik vagyok szerinted? :) az utolso kommentembol mar szerintem kiderul valoban de azert mostmar kivancsi vagyok
2012. nov. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!